Вече разлистихме календара до септември, което означава едно – старт

...
Вече разлистихме календара до септември, което означава едно – старт
Коментари Харесай

Прабългари срещу чорбаджии в битка за рейтинг

Вече разлистихме календара до септември, което значи едно – старт на есенния ефирен сезон. Лятото свърши, само че пък към този момент няма да превключваме нервно от канал на канал в търсене на забавна стратегия. Като притегателна мощ за тв фанатика се явяват редица нови излъчвания, а някои от обичаните се завръщат в ефир.

Най-мащабните продукции, които на 6-ти септември се настаниха на дребния екран и ще стоят закотвени там през идващите месеци, са „ Игри на волята “ и „ Фермата “.

„ Игри на волята “ прави своя дебют на българския екран. Форматът е колумбийски. Състезанието изпрати група запалянковци на хубав плаж, с цел да загърбят сивото всекидневие и да се впуснат в битка за оцеляване и чек за 200 000 лева В борба за територия се състезават три тима, само че единствено единият ще има привилегията да живее в супер разкош. Вторият отбор ще би трябвало самичък да сътвори обикновени условия на живот. А третият – остава без заслон и храна за седмица. Ролите обаче бързо могат да бъдат заменени. Участниците се разделят на племена вместо на тимове. Така, играчите ще се титулуват като траки, славяни или прабългари.

Някои от борбите стигат дълготрайност над 5 часа. Всички те – общо 65 на брой, се организират всекидневно на специфична за задачата сцена наоколо до Царево. Всички игри са по лиценз, само че са пригодени за нашия климат, материали и условия. В градежа на трудностите се включват и локални хора (снимачната площадка се простира от Лозенец до Резово и заемат 36 километра от родното Черноморие), които съветват и оказват помощ в подготовката на тестванията и градежа на трудностите. Нещо повече, на терен до самата сцена има и изнесен цялостен дърводелски завод, където на място се създават оборудванията за борбите.

„ По време на борбата участниците не пият вода и аз не пия вода, те са на слънце и аз съм на слънце. Така след един 12-часов работен ден направих алергичен конюнктивит от слънцето. Наложи се да вървя в болница в Бургас и по-късно на фотосите на някои от борбите ще ме видите със слънчеви очила. Трябваше да си капя пет типа капки през 15 минути, само че това няма по какъв начин да стане до момента в който снимаме “, разкри пред „ Монитор “ Алекс Сърчаджиева, която влиза в ролята на водеща. Общо подготовката за всяка една борба е лишила над 100 часа.

За сигурността както на участниците, по този начин и на екипа на шоуто, се грижи каскадьор, който е работил със звезди от ранга на холивудския ас Брад Пит. Това е Захари Грозданов – Захо, разписал се с присъединяване в продукции като „ Игра на тронове “, „ Хелбой “, “Z-та международна война”, „ Инферно “ и доста други.

Любимецът на публиката от редица риалити формати Ваня Джаферович пък влиза в ролята на коментатор за новото шоу. В коментарното студио, с изключение на някогашният футболист на „ Берое “, стъпва и журналистът Георги Милков. Двамата се нагърбват със задачата да вършат разбор на обстановките и ще бъдат самобитен гид на феновете за случилото се през седмицата. Освен мненията си, те ще дават и своите прогнози за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне конкуренцията. Не на последно място, феновете ще станат очевидци и на борбата на коментаторите. Макар и от телевизионното студио, двамата ще пресъздават игрите, през които са минали участниците. Всяка седмица ще има и двама гост–коментатори.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР