Вече повече от десетилетие смартфоните властват в света на потребителската

...
Вече повече от десетилетие смартфоните властват в света на потребителската
Коментари Харесай

Започва ерата на преносимите проектори

Вече повече от десетилетие смарт телефоните господстват в света на потребителската електроника. Днес това са устройства, посредством които хората работят, споделят, забавляват се и разчитат на тях защо ли още не. С помощта на смарт телефоните потребителите пазарят, заплащат, провеждат своите екскурзии, снимат и записват моментите, които си заслужават.

Тези устройства са и прозорец към необятния свят на интернет и мултимедията. Чрез тях милиарди хора по целия свят сърфират в интернет и гледат филми. Наистина имаме доста защо да благодарим на смарт телефоните. С времето те се развиха доста и към този момент екраните им оферират съвременни технологии и впечатляващо качество на изображението.

Но за пълноценна приятност от гледане на видео, изключително на прекрасен филм или видеоклип даже и най-хубавите смарт телефон екрани мъчно могат да се сравнят с прекарването на огромния екран. Би било отлично, в случай че човек можеше да разгъне огромен екран с размери като в малко кино, да се наслаждения на всички места на първокласен и огромен облик и по-късно да прибере екрана в джоб или чанта.

И ето - задава се забавна оригиналност – компактни, портативни проектори. Чрез тях човек може да разполага с мечтания огромен екран на практика на всички места, само че без да се постанова да носи обемни и тежки устройства и аксесоари.
 с
Технологии в свободен жанр

В началото на тази година Samsung показа своя нов портативен проектор. Компанията към този момент има много опит с тези устройства, като в този момент го концентрира в много по-малкия и лек корпус на The Freestyle.

Проекторът тежи 830 грама и е 17 см. висок и 10 см. необятен с широчина 9.5 см. Малките му размери го вършат подобаващ за елементарно преместване и потребление на всички места. The Freestyle е основан точно с тази цел и всичките му характерности са съобразени с това.

Най-важното, несъмнено, е качеството на картината. Проекторът ще се употребява най-много от фенове на киното, а техните упования са високи. The Freestyle има много дълъг лист с софтуерни характерности, които да обезпечат мечтаното преживяване на потребителите.

Устройството излъчва картината с Full HD резолюция 1920х1080 с 550 LED Lumen-а пикова бляскавост. Размерът на прожекционното поле може да е от 76.2 до 254 см, според от това какъв брой надалеч проекторът е ситуиран от стената. Максималната отдалеченост за 100-инчов екран е 265см.

не се нуждае от особено платно за екран. В тази роля може да влезе на практика всяка стена, под, таван и даже палатка. С помощта на приложението SmartThings на Samsung и съчетаем телефон The Freestyle може да поправя прожекцията и цветовете съгласно цвета на самата стена. Така обликът ще наподобява добре и с богати цветове даже и да не е на типичен бял декор.

Самата картина се обработва от Crystal Engine на Samsung в композиция с технологията Pur Color, която обезпечава живи изображения и ярки цветове. The Freestyle поддържа HDR10 видео и има Auto Motion Plus технология за усъвършенстване на качеството на картината при динамични подиуми с доста движещи се обекти. Разполага и с технология за в допълнение възстановяване на контраста, който е 100,000:1. Озвучаването пък е обезпечено от 360-градусов представител с поддръжка на Dolby Digital Plus.
 с
Да се адаптираш към обстановката

Малките размери и тегло на The Freestyle значат, че притежателят му постоянно ще го носи със себе си и ще го употребява на най-различни места.

Цилиндричният му дизайн и въртяща стойка разрешават елементарно разположение и въртене на проектора до 180 градуса. Така дисплеят може да бъде всяка подобаваща повърхнина, а The Freestyle ще извърши цялата работа по настройката на изображението.

Недостатък при обичайните проектори е, че потребителят би трябвало да отделя много време (и нерви), с цел да реализира оптимално качество на картината всякога. прави всичко автоматизирано в границите на няколко секунди след включването си. Устройството единствено ще поправя изкривяването на изображението според от ъгъла на лъчение. Потребителят ще вижда постоянно екран с идеално прави ъгли даже и в случай че самият проектор е на неравна повърхнина, защото има автоматизирано нивелиране.

The Freestyle автоматизирано ще настрои и фокуса и цветовете за ярки и ясни изображения. Налична е и функционалност за мащабиране и пренасяне на картината в 4 направления за още по-прецизно разположение на екрана по избор на потребителя.

Проекторът може да се зарежда както от общоприет контакт, по този начин и от външни акумулатори, които поддържат USB-PD и най-малко 50W/20V изходяща мощ. Това разрешава на потребителя да вземе устройството със себе си на всички места.

Готов за динамичност

Една от присъщите особености на живота на модерния човек е динамичността. Затова и устройствата през днешния ден би трябвало да са подготвени за същия темп. Особено, когато става дума за ежедневни задания.

The Freestyle може да се свърже с видео източници посредством microHDMI порт, само че има и по-модерни функционалности като Bluetooth и WiFi. Разполага и с функционалност Mobile Mirroring, която улеснява шерването на наличие от екрана на смарт телефона до проектора. Тя е налична както за Android, по този начин и за iOS през приложенията SmartThings и AirPlay 2. С тях потребителят може елементарно да стриймва видео от телефона си – било то филм или личен клип.

А за съвместими устройства от серията Galaxy на Samsung се предлага и функционалността Tap View. Чрез нея потребителят може единствено да допре смарт телефона до The Freestyle и проекторът ще дублира екрана на мобилния телефон. Съвместими смарт тв приемници на Samsung пък могат да споделят наличие до проектора, когато той е в друга стая даже и самият тв приемник да е с изключен екран.
 с
Освен това The Freestyle може се употребява и в моментите, когато човек не гледа филми или не прави презентации. Проекторът разполага с така наречен Ambient Mode. Този режим оказва помощ за основаване на по-уютна или атрактивна атмосфера в помещението. Чрез него може да се излъчват разнообразни светлини и резултати, статични изображения и фотоси.

The Freestyle ще сложи началото на атрактивна продуктова категория. Тя има капацитет да бъде много известна измежду младите консуматори, за които качественото видео е неразделна част от всекидневието. Те ще имат свободата да му се любуват уместно на всички места.

Сега можете да поръчате авансово The Freestyle с защитен калъф и саунд бар HW-A450 на цената на проектора. Научете повече в партньорската мрежа на Samsung или посетете този .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР