Вече от доста време Койна Русева поддържа духа и тялото

...
Вече от доста време Койна Русева поддържа духа и тялото
Коментари Харесай

Койна Русева бори стреса с йога

Вече от много време Койна Русева поддържа духа и тялото си с йога. Едва ли някой би си го показал за актрисата, която разказват като Желязна лейди или като респектираща. Доста постоянно и с двете, включвайки и хипнотизиращите й сини очи, които според от ролята, а може би и случая -- кой знае, докарват добре известния вцепеняващ взор. Все отново тя умее и да чува, само че тези, на които има доверие.

Освен йогата, другото скъпо оръжие на екранната Красимира Зарева от сериала „ Пътят на достойнството ” по Нова тв е дисциплината. Това е дисциплинираност, построена от треньор по плуване – татко й, и шеф на учебно заведение – майка й, и подхранвана от самата Койна. Защото таман с дисциплинираност актрисата, която ще означи 52-рия си рожден ден на 2 май, поддържа идеалната фигура, с която впечатлява и в обществените мрежи. Дисциплината е и ключът към блестящото й развиване в специалността. „ Това е тежка, сериозна работа – нашата, актьорската. Изглежда елементарно, само че въобще не е по този начин ”, сподели Койна в скорошна своя медийна изява.

Тъкмо, тъй като специалността й изисква доста труд и отдаденост, Койна Русева почувствала нужда да изнамери метод да опитоми мозъка си, да го смири, с цел да не препуска непрекъснато . Случвало се да не може да заспи от мисли за това, което й следва, за следващия план, по който работи, или пък за идната премиера, когато пък точно е необходим пълностоен сън. Само че таман тогава актьорът будува, а в съзнанието му минава текстът на цялата пиеса. Търсейки по какъв начин да успокои мозъка си, Койна Русева стигнала до йогата. Вече е много напред. Видя се още напролет предходната година, когато актрисата показа фотоси, за които театралничи в разнообразни йога извършения. „ Никога не съм предполагала, че йога може да ми даде такива „ варианти ” за тялото и такова успокоение на мозъка. Но както виждате съм с верния преподавател ”, написа Койна към фотосите с учителя си.

Физическите натоварвания й помогнали да се държи в кондиция в мрачните интервали на затегнати на ограниченията в пандемията. Спортът плюс кулинарията, тъй като като зодия Телец Койна умее да готви. Всъщност и къщната работа не й непозната, тъй като преди време е споделяла, че наред с натоварения й график и ангажираността с трите й деца, които към този момент са пораснали, тя и готви, и чисти, и пуска пералня. По няколко пъти. „ Ако човек се плаши да завърти една пералня или да забърше праха у дома, значи той се плаши от живота. А по този начин доста прелестно се разнообразяваме. Даваме на мозъка опция да минава от едно в друго и да си почива ”, признава Койна. Що се отнася до прекосяването й през пандемията, актрисата, която постоянно е съумявала да съчетава емблематичните си изяви в театъра с тези в малкия екран и в киното, в нито един миг не позволила пропукване на дисциплината й. Действала като боец. И точно с придържането към нормални, планувани действия, Койна Русева запазила вътрешния си мир и успокоение, както и идеалните си ограничения. Не качила нито един кг.

Тя поддържа спортната си форма и кондиция, които евентуално не са без значение в специалността й, освен с физически натоварвания, а и с добра храна. И макар че от време на време е много заета, актрисата не нарушава питателните си привички. В гилдията дори се приказва, че Койна Русева постоянно си носи домашна храна в кутии. В подтекста на спортните й интензивности, актрисата прекарва първите дни от новата година на ски в австрийски зимен курорт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР