Вече няколко поколения се нуждаят от нов подтик към вглеждане

...
Вече няколко поколения се нуждаят от нов подтик към вглеждане
Коментари Харесай

Филм, посветен на историята и музиката на група ФАКТОР с премиера на 26-ият София филм фест |

Вече няколко генерации се нуждаят от нов повод към вглеждане в предишното, тъй като точно там могат да бъдат открити спомените за силата, с която се твори музика в преломните последни две десетилетия на ХХ век. Времето е непреклонно, действителността е предизвикателна, а стремежът на младите да открият себе си и свободата да творят е неудържима мощ, заредена със блян към полет на мисълта и – несъмнено – с гений.

„ Срещу времето “ е основан по сюжет на Веселин Тодоров и Росен Елезов. Това е музикален филм с острие на две столетия, през граничната вадичка, врязана от Берлинската стена и рокът, като същинско ентусиазъм и ентусиазъм за независимост, предопределил нейното дефинитивно срутване. Филмът е отдаден на звука на времето и звука „ против времето “ и ще поведе феновете през историята, ориста и възхода на знаковата рок група „ Фактор “, с осъществявания на новите песни и на славните ѝхитове, белязали епохата и дарили вяра на фенове от няколко десетилетия.

Режисьор на кино лентата е Росен Елезов, оператор е Цветан Недков, музиката е на Веселин Тодоров, Румен Лозанов и Тодор Андонов, а основни герои са музикантите от рок-група „ Фактор “. Продуценти са Веселин Тодоров и Българската национална телевизия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР