Вече няколко дни централните столични булеварди са изпълнени с протестиращи.

...
Вече няколко дни централните столични булеварди са изпълнени с протестиращи.
Коментари Харесай

Звездите на поп-фолка - на жълтите павета: Галин, Емануела, Роксана искат едно - отворени дискотеки!

Вече няколко дни централните столични булеварди са изпълнени с протестиращи. В митинга се включиха и някои от най-популярните имена в поп-фолк с едно само искане - нощните заведения да работят още веднъж.

Виж още: Галин избухна: да не затварят нощните заведения, да бъде отворена цялата страна

Сред протестиращите бяха Галин, Емануела, Лидия, Десита, Теди Александрова, Роксана и други " Коронавирусът не е единствено в нощните заведения. Не сме пристигнали на митинга от името на звезди, а от името на естествени жители. Не е правилно да не работим към този момент 4 месеца и половина ", разяснява певицата Диона.  

Виж още: Галена удостовери: Заразена е с COVID-19 след бал в Търново! Малкият ѝ наследник - също болен

Галин уточни, че в сектора работят 150 000 души, които сега са без работа. По думите на Емануела заповедта е " извънредно неуместно структурирана " и от нея проличава, че е против сектора им, защото в магазините, в градския превоз, моловете хората си вървят свободно. " Или да се затваря всичко, или да се отваря всичко. А не след това да роптаем за какво народът скача ", уточни още тя.

Виж още: Деси Слава също е инфектирана с ковид, певицата проговори

Изпълнителите акцентират, че никого не задължават да идва на техни участия и спазването на противоепидемиологичните ограничения е допустимо. " И ние имаме деца, и ние имаме фамилии. Това, че сме се родили гении, кажете ми, какво би трябвало да направя ", безсилна е Роксана. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР