Вече изпадналият Сампдория и Емполи завършиха 1:1 в последен двубой

...
Вече изпадналият Сампдория и Емполи завършиха 1:1 в последен двубой
Коментари Харесай

Сампдория продължава да страда и след изпадането

Вече изпадналият Сампдория и Емполи приключиха 1:1 в финален дуел от 35-ия кръг на Серия " А ". Алесандро Дзаноли откри за домакините в 34-ата минута след пас на Фабио Куалярела, само че резервата Роберто Пиколи изравни за отбора от Тоскана в самия завършек на срещата.

" Моряците " се разминаха с опцията да запишат четвърта победа през сезона, само че най-малко се разписаха за разлика от предходните си три мача. Емполи пък не може да завоюва трети пореден дуел след тези против Болоня и Салернитана, само че е задоволително надалеч от рисковата зона и ще може умерено да доиграе сезона.

Домакините имаха повече кадрови проблеми, само че Деян Станкович бе съумял да стимулира състава си. Сампдория стартира нерешително в началните минути и Николо Камбиаги пропусна да даде преднина на Емполи. Генуезци дадоха отговор с пропуск на Алесандро Дзаноли. В средата на първата част Лиъм Хендерсън от гостите стреля на сантиметри от задачата. 

В 34-ата минута Дзаноли овладя топката след центриране на ветерана Фабио Куалярела и с прекрасен шут откри в интерес на Сампдория. Левият непряк дирек също оказа помощ на домакините, които се прибраха в половината си след гола и имаха шанс, че Емполи не се възползва от няколко положителни положения пред Никола Раваля.

През втората част влизането на Матия Дестро и Марко Пяца направи офанзивите на Емполи по-опасни, а основна се оказа появяването на Роберто Пиколи в 85-ата минута. Младият нападател нямаше нито един гол през сезона, само че в добавеното време получи положително подаване от Тайрън Ебуехи и насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата за крайното 1:1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР