Вече година Шакира и Пике не слизат от заглавията на

...
Вече година Шакира и Пике не слизат от заглавията на
Коментари Харесай

Ново 20: Шакира и Пике били в отворена връзка години, преди да се разделят

Вече година Шакира и Пике не слизат от заглавията на международните медии, откакто изненадващо се разделиха. Златната двойка разкри, че поставя завършек на връзката си след 11 години взаимен живот, а малко по-късно се появиха и слуховете, че изпълнителката е хванала някогашния футболист в невярност.

След раздялата им Пике стартира нова връзка с 24-годишната Клара Чиа Марти, което пък ускори спекулациите, че той е изневерил точно с младата студентка.

Нови изказвания обаче хвърлят друга светлина над връзките на някогашната златна двойка. Според източник, непосредствен до изпълнителката и футболиста, Жерар е бил учуден да научи, че Шакира е оповестила обществено решението им да се разделят. Той допълват, че двамата в действителност от години са били в отворена връзка.

Shakira 'was in an open relationship with Gerard Piqué for three YEARS'
— Daily Mail US (@DailyMail)

Испанският ефирен водещ Хосе Антонио Авилес съобщи: “Имаха съглашение, което звучеше по този начин: ти правиш, каквото искаш и аз върша каквото желая, само че пред медиите ние към момента сме двойка. “

Междувременно сътрудника от телевизионния водещ Пилар Видал добави: “Пике не желае да има спекулации, че повода за раздялата е невярност. Той беше сюрпризиран от изявлението, тъй като тази, която пое самодейността, е тя. ”

 

Jose Antonio Aviles: Spanish broadcaster claims Gerard Pique and Shakira had an 'open relationship'
— Ankita Dey Karmakar (@AnkitaDeyK47387)

Изказването на двамата идва, откакто предходната седмица Шакира показа, че е научила за изневярата на Пике, до момента в който татко ѝ Уилям Мебарак е бил тежко болен.

Говорейки пред People en Español, тя сподели: “Всичко се случи едновременно, домът ми се разпадна. От пресата разбрах, че съм била предадена, до момента в който татко ми беше в интензивното поделение. “

Шакира разгласи в Instagram през юни 2022 година, че двамата с Пике се разделят. “Със страдание удостоверяваме, че пътищата ни се разделят. За благополучието на нашите деца, които са нашият най-съществен приоритет, ви молим да почитате тяхното персонално пространство. Благодаря за разбирането. " - написа тя.

Твърди се, че изпълнителката е разкрила, че Жерар ѝ е изневерявал, откакто е намерила буркан със сладко в кухненския ледник - нещо, което тя и децата им не ядат.

След решението им да се разделят, Шакира атакува Пике в ария, озаглавена Sessions, която се трансформира в същински шлагер. В нея тя разказа себе си като Ferarri и се пошегува, че Пике я е сменил с Renault Twingo. След раздялата Шакира се реалокира в Маями с двете деца на двойката и с благословията на Пике.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР