Вече е невъзможно да се чуе “Миллион алых роз или

...
Вече е невъзможно да се чуе “Миллион алых роз или
Коментари Харесай

Алла Пугачова вече няма да звучи в Русия

Вече е невероятно да се чуе “Миллион алых роз ” или която и да е друга ария на Алла Пугачова по съветските радиостанции.
Медиите в страната пишат,
че има негласна възбрана за лъчение на шлагерите на локалната поп икона Алла Пугачова поради отношението и към войната в Украйна. Композициите на братята Валерий и Константин Меладзе също са свалени от ефир, предават съветските организации.

Освен за Пугачова, братята Меладзе са писали песни за Полина Гагарина, Ани Лорак, групата VIA Gra и други реализатори. Можем единствено да гадаем какво ще звучи в този момент в съветския ефир, защото Константин Меладзе е създател на половината от шлагерите на съветските звезди. 

Братята Меладзе са родени в Батуми, само че учат в украинския град Николаев и след това се реалокират в Москва. След началото на войната Константин напуща Русия дружно със брачната половинка си Вера Брежнева. Брат му Валери Меладзе концертира и в чужбина. Той е един от първите създатели, които осъждат военните дейности на Руската федерация в Украйна.
Алла Пугачова също се опълчи
на така наречен “специална интервенция ”.

Преди няколко седмици нейният брачен партньор, Максим Галкин, беше разгласен за задграничен сътрудник. Тогава Пугачова разгласява в профила си в Instagram обръщение към правосъдното министерство.

„ Моля да бъда включена в редиците на задграничните сътрудници на моята обичана страна, защото съм солидарна с мъжа си – почтен, редовен и откровен човек, същински и безкористен родолюбец на Русия ”, написа тя.

В края на септември Пугачова отпътува за Израел в децата си, а националната артистка на Съюз на съветските социалистически републики написа, че се радва на откритата ненавист към себе си, тъй като тя идва от хора, които постоянно е ненавиждала.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР