Вече четвърти ден са затворени възлови точки на движение в

...
Вече четвърти ден са затворени възлови точки на движение в
Коментари Харесай

Четвърти ден са блокирани възлови пътища в Стара Загора от протестиращите миньори и енергетици

Вече четвърти ден са затворени основни точки на придвижване в Стара Загора. Протестиращите миньори и енергетици блокираха в петък сутринта блокираха прекосяването през прохода Хаинбоаз в региона на село Гурково, детелината на автомагистрала " Тракия " към Стара Загора и Хасково на 208-и километър и основния път София- Бургас.

Вчера те не одобриха поканата на премиера Николай Денков и настояха за изключително съвещание на Министерския съветq като в него да има една точка, а точно евакуиране на импортираните териториални проекти. Протестиращите поискаха оставката на енергийния министър Румен Радев. „ Срокът за внасяне е спазен в Европейска комисия, в този момент желаеме да бъдат поправени и да бъдат нанесени нашите претенции “, споделиха пред Българска телеграфна агенция от локалния профсъюз на КНСБ в Топлоелектрическа централа 2.

Премиерът Николай Денков да заповяда на митинга и даде предложенията си. Това сподели пъкпрезидентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов на митинга на миньорите и енергетиците на автомагистрала „ Тракия “.  „ Така желаят сътрудниците и аз също мисля, че по този начин е по-добре “, разяснява той. 

Имаме потребност от единодушие по какъв начин да се развие енергетиката, учредено на действителни обстоятелства, не на политически измислици, заяви вчера  министър председателят Николай Денков.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР