Вече четвърта година хаосът продължава без правителства. И кой каквото

...
Вече четвърта година хаосът продължава без правителства. И кой каквото
Коментари Харесай

Борисов: Станах кмет на София, когато се опълчих срещу Румен Гайтански

В ече четвърта година хаосът продължава без държавни управления. И кой каквото да направи в тези служби и Министерство на вътрешните работи, Прокуратура и разследване, може незабавно да бъде разгласен, че е политическа поръчка. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, запитан дали, съгласно него, прокуратурата може да извършва политически поръчки.

Отново сме в избори, съобщи Борисов и добави, че когато излиза Народното събрание във почивка и е предизборна акция, може би би трябвало всички да излизат във почивка – прокурори, съдии, с цел да не ги обвинят в политическа поръчка.

Лидерът на ГЕРБ бе помолен за коментар по отношение на инспекция в парцели на Румен Гайтански. Борисов отговори, че е станал кмет на София, когато се е " опълчил " против Гайтански. Какво става в този момент просто не знам, добави той.

На въпрос за акцията на Европейската прокуратура в " Булгартраснгаз ", водачът на ГЕРБ съобщи, че не е осведомен. Мога да приказвам единствено какъв брой е значимо разширението на " Чирен ", уточни Борисов. Последните години нямаме никаква касация, с цел да ви отговоря, сподели още той.

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР