Вече бившият старши треньор на Локомотив (София) Стойчо Стоев сподели

...
Вече бившият старши треньор на Локомотив (София) Стойчо Стоев сподели
Коментари Харесай

Стойчо Стоев обясни защо си е тръгнал от Локо

Вече някогашният старши треньор на Локомотив (София) Стойчо Стоев показа пред " Тема Спорт ", че е отчаян от метода, по който се развиха събитията по време на престоя му в " Надежда ". Отборът записа серия от слаби резултати в шампионата и това докара до раздялата с опитния експерт, а на неговото място пристигна Данило Дончич.

" Не съм взел решението внезапно, то беше назряло. Така се случи, че последния мач с Етър беше неоснователен, загубихме вкъщи с 1:3 и това натежа. Аз направих много взаимни отстъпки със себе си. Накрая не мисля, че беше удачно да не преставам с тях. Нямаше смисъл ", съобщи Стоев.

" Просто не се получиха нещата. Не е това, което ми се искаше като тим да видя. Върнах се в Локомотив не да претърпяваме или да се борим да не изпаднем. А да се опитам да направя състав, с който да се преценяват всички съперници. Но по ред аргументи не се получи и по тази причина взех решението да напусна поста.
 Стойчо Стоев бе петият сменен треньор през сезона в efbet Лига
Стойчо Стоев бе петият сменен треньор през сезона в efbet Лига

Негативна статистика

Нямаше смисъл да продължаваме в тази тенденция. Можех да остана, тъй като не съм имал някакви други аргументи с изключение на моите персонални. А точно, че виждах, че това, което желая, по никакъв метод не се осъществя като хрумвания на терена. Това беше главното. По-добре вероятно различен треньор да се опита да извади Локомотив от положението, в което се намира, от тази заспалост, в която бе изпаднал ", изясни Стойчо Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР