Вече бившият голмайстор на "Бдин" (Видин) - Радослав Байчев, който

...
Вече бившият голмайстор на "Бдин" (Видин) - Радослав Байчев, който
Коментари Харесай

Бивш голмайстор на Бдин: Във Видин е трагедия, шефовете крадат пари и не плаща

Вече някогашният голмайстор на "Бдин " (Видин) - Радослав Байчев, който през пролетта ще бележи с екипа на "Севлиево ", се свърза със Sportal.bg, с цел да разкрие ужасяващата обстановка край Дунава. Байчев дефинира обстановката във Видин като “трагедия”, упрекна управлението на клуба, че краде пари и изрази предпочитание всички в България да схванат какво се случва в редиците на Борислав Борисов.
“Ситуацията във Видин е покруса. Базата е в извънредно положение, няма екипировка, дават обещание се заплати и бонуси, а най-после не се дават. За празниците ни оставиха без пари. За мачовете пък пътуваме пет часа с маршрутка, а на обяд ни дават кебапчета. Футбол по този начин не се прави. Пари в града има, само че очевидно се крадат от управлението на Бдин. По-добре да закрият отбора”, разяснява ядосаният някогашен голмайстор на Бдин (Видин).
“Десет гола вкарах през есента и най-после нищо - нито пари, нито почитание. Имат да ми дават 1300 лв., само че сигурно няма да ги получа. Дано с моите пари най-малко купят топки на футболистите. Треньорът също споделя, че има да взима пари, само че аз съм сигурен, че той си прибира заплатата зад тила на играчите. Държа всичко това да стане ясно. Не ме е боязън. Излизам с името си. Нека цяла България разбере каква е обстановката във Видин”, добави още Байчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР