Вече 20 години събирам зрънце по зрънце пророческите думи и

...
Вече 20 години събирам зрънце по зрънце пророческите думи и
Коментари Харесай

Неизвестните Прозрения На Ванга За Българите: Нужен Е Един Бог, Един Владетел И Единен Български

Вече 20 години групирам зрънце по зрънце пророческите думи и прозрения на пратената ни от Бога Ванга.

Срещнах се с десетки и десетки хора, имали шанса да поддържат връзка с нея. Внимавах, когато пишех книгите си, да предам тъкмо предадените от нея думи, като изтъквам хората, пред които ги е изрекла,казва авторката на книги за Ванга Жени Костадинова. - Търсех Истината, идваща посредством нея от по-високи измерения на живота, от по-високи от нашите, човешки камбанарии... Резултатът го знаете: поредност от книги. Има обаче една напълно мъничка „ Ванга – пророчества и мъдрост ”. В нея, без никакви тълкования и мнения, събрах доколкото бе допустимо пророчествата на Ванга – по този начин, както си ги спомнят хората, разказали ги на мен. И постоянно разтварям тъкмо тази дребна брошура, с цел да си напомням думите й. За да се „ оглеждам ” в огледалото на бъдещето – да видя вървим ли към предсказаното от Озарената жена или в противен случай, чертаем различен път, избираме друго бъдеще - за нас и идващите след нас. И тъй като в този момент отново сме на един кръстопът, предлагам ви да си спомним казаното от нея – ЗА БЪЛГАРИЯ. Тълкуването - дано всеки самичък направи.

Из книгата „ ВАНГА – ПРОРОЧЕСТВА и МЪДРОСТ ” (2012, „ Озарение ”)

Ванга - За България...

„ Не ден, не два, а към този момент 53 години душата ми няма покой. Но ще ви кажа: злото се побеждава единствено с положително. Бъдете рационални и не вярвайте на безумните приказки! Живеем в сложни времена. Хората се разделят... Да се обединим и за положително да се спасим. ” (Пред публицисти, Рупите, 1993)

„ Няма неприятно за България, няма барут, няма кръв. Война в България няма да има, а тази в Босна няма да се разшири. ” (БНР, „ Хоризонт ”, април, 1992)

„ Народът ни претърпява тежки дни, само че не губете вяра – ще пристигна хубавото, когато всички ние участваме в положителното. То зависи от нас, само че най-вече от финансистите. Министърът на финансите е най-съществен за управията на един народ. ” (Пред проф. Димитър Филипов, 1993)

„ Мътна вода тече, мръсотии носи... Честни хора в този момент в политиката няма. И чист човек да си, ще те омърсят. А България ще се оправи, в случай че турят отпред един добър лидер, който да е почтен! (Пред проф. Д. Филипов, 1994)

„ Ти ке си! Ще спечелиш изборите! Ще станеш президент. Но няма да оправиш България. ” (Към претендента за президент Петър Стоянов, май 1996, участвал е учителя Владо Дайреджиев)

„ Политиката не е за младежи – те нямат опит, зелени са. В политиката са нужни зрели хора, научени – над 50-годишни. (Пред проф. Димитър Филипов, 1994)

„ В политиката не трябва да има отплата! Да не се връщаме към остарялата наслойка, да сложим завършек на всичко минало. Не търсете отговорни, гледайте напред, милейте за народа си. У Мойсея е казано: „ Око за око - зъб за зъб ”. Но Христос споделя: „ Който вади нож, от нож умира. ”

„ Сини, червени, зелени – в случай че се обединят, страната ще се оправи! „ В диалог със Симеон Смилков, 1994

„ Ще се откри добър политик, той ще изведе България. ” (Многократно пред близки хора)

„ Ще пристигна мъж със здрава ръка. Българин, към 50-60 годишен. Той в този момент единствено работи и мълчи. Но ще каже: “Стига сме играли на народна власт, време е към този момент да има ред. ” (В диалог с проф. Димитър Филипов, 1995

„ Политиката е уруспия – днеска е по този начин, на следващия ден е по този начин... Жени в политиката да не се бъркат! ” (Пред сп. „ Европа 2000 ”, бр. 3, 1995)

„ Жените са призвани от Бога деца да раждат, фамилията да въртят. Да оставят политиката на мъжете, а те - децата да възпитават, на положително да ги учат, на съчувствие и религия. Първо майката възпитава, само че и в учебно заведение е значимо на какво ги учат... ” (Пред журналистката Богомила Косатева, 1994)

„ Защо желаете да пристигна Симеон? Да му викате и на него “оставка ”? Престанете да се карате, пред народа се карате! Всичките сте заболели за власт. А след това? Кой страда? Този народ не го заслужава. ” (В диалог с Мариана Конова, лятото на 1993 )

„ Царят няма да пристигна при мене. Не желае да чуе това, което ще му кажа. Той ще се върне, ще вземе властта, ще си уреди парцелите и ще си замине. Нищо няма да направи за народа. (Пред Гълъб Зегвелиев, май, 1996)

„ Русия ни е пособия и в бъдеще ще ни оказва помощ. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте връзките с Русия! (Пред писателя Любен Георгиев, началото на 90-те.)

„ Този общественик, който стопли връзките с Русия, той ще изведе България. (В диалог с Янка Такева, началото на 90-те

„ Защо позволявате на децата си да напущат България? Тя им е майка, тя им е татко. Хубава, неприятна, всичко е тя. От Бога им е дадена. Какво си мислят, че ще намерят на открито. Ще вървят, ще вървят и отново тука ще се върнат. От това България единствено губи. ”В диалог с доцент Стою Стоев, началото на 90-те)

„ Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от жанр и татковина! Не се продавайте на Америка за пари! ” В диалог с Анна Караангелова

„ България ще се оправи, тъй като са доста работливи българите. Пред Нешка Робева

„ Нужен е един Бог, един държател и обединен български народ. На хората би трябвало да им се върне вярата. На безверника мъчно можеш да му окажеш помощ. ” (Пред ВеселаЦицелкова, художничка)

„ Това държавно управление, което вкара час по вяра, то ще има късмет да ръководи дълго. Иначе ще ги сменяме като носни кърпи. ” В диалог с Янка Такева, началото на 90-те

„ Българите не имат вяра в Бога и в единението, по тази причина се мъчат и страдат. (В диалог с Нешка Робева)

„ Ние сме християни! Не го забравяйте! Учете децата от дребни на християнските полезности, в случай че желаете да ги предпазите от сектите. В диалог с Бойка Цветкова

„ Вярата е в основата на персоналния триумф, на триумфа на фамилията, на триумфа на страната. За да я има България, станете сплотени! Само вярата може да ви сплоти. (В диалог с прокурора Иван Татарчев

„ Кой ще помогне на България? Само Господ! Да почнат да разделят земята, да върнат на хората нивите. Къде са тракторите, къде са? С какво ще орат хората? Политиците продадоха България! Трябва да има трактори, вършачки, сеячки... И да не разсипват дружбите. Трябва да се създадат кооперации. Хорта да садят, да копаят, да продават – ще има пазар, ще бъде добре. ” (Пред сп. „ Европа 2000 ”, бр. 3, 1995)

„ България не е бедна! Тя е антична и има академик народ. Уважавайте другите нации и техните култури, само че се гордейте, че сте българи. Най-важно е националното единство и самочувствието на хората. Политиците би трябвало да знаят това и да съхраняват националното възприятие. В диалог с Анна Караангелова

„ Не забравяйте, че сте българи! Гордейте се със своето минало и правете по този начин, че наследниците ви да се гордеят с вас. Народ, който самичък не се почита и другите не го почитат. В диалог с Анна Караангелова

„ Да си тачите комшиите. Да ги почитате, тъй като като закъсате, няма да ви помогне роднината от надалеч, ами комшията. (Пред Мариана Конова)

„ Българите са измежду духовните водачи на човечеството, тъй като са съхранили качества, които другите нации нямат... Българите са мощни и ще оцелеят при каквито и условия да ги слагат... Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е правилно, че българите са чергари. Откъдето са минали, страна са оставили и бял град. ” В диалог с Анна Караангелова

„ Българското писмо е едно от най-старите на земята... Ееех, какъв брой антична е България! Много е дала на света, само че и светът ще й даде... ” В диалог с Анна Караангелова

„ Македония е българска земя. Тя не е страна, а част от българската територия.Истината ще излезе, бъдете спокойни. (Пред проф. Димитър Филипов и пред Иван Татарчев)

„ Ще дойдат положителни дни за България, за народите, които оказват помощ на нашата страна. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики страни. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне... България ще бъде благоденстваща страна! В диалог с Бойка Цветкова

„ България е благословена страна! Не инцидентно Силите ме изпратиха тук. (В диалог с Катя Чапкънова)

„ Деца, в България ще стане добре... Ще се живее добре! ” В диалог с писателя Рангел Игнатов

„ Сега... като си отида... Вземете ограничения да не се карате... Да не си завиждате... Да не се шпионствувате... Живейте в мир. Не се делете! И се обичайте! Всички сте мои деца. ” (7 август, пред камерата на Тома Томов)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР