Вече 10 години Ford е лидер в лекотоварната гама в

...
Вече 10 години Ford е лидер в лекотоварната гама в
Коментари Харесай

Изцяло новото поколение Ford Courier с цени за България, започващи от 33 500 лева без ДДС. Първите поръчки са вече факт.

Вече 10 години Ford е водач в лекотоварната гама в Европа, предлагащ безкомпромисни решения за всички потребности на бизнеса. Новата генерация Courier ще с усъвършенствана съгласуваност и нараснала продуктивност, с уголемен товарен обхват, планиран тъй че да побира две европалета и оптимален потребен товар до 850кг. Старта на производството бе даден предходната седмица.

Интелигентните системи за подкрепяне на шофирането, в това число адаптивен круиз надзор с поддържане на лентата за придвижване, помощник за попречване на конфликт, образован помощник за понижаване на скоростта и помощник за паркиране - вършат шофирането и работата по-лесни, по-интелигентни и по-безопасни. Изцяло новия Courier ще води бизнеса на ново равнище на работливост и ще провокира гражданска война за локалния пазар, съчетавайки качествата на Transit гамата на Ford с високо общоприетоо равнище на общоприетоо съоръжение и гаранция.

Новият Куриер е снабден общоприетоо с климатична система, 8 “ пъстър тъчскийн екран, SYNC 4, помощник за попречване на конфликт, модем, различаване на пътни знаци система за задно паркиране, 6 въздушни възглавници, 7 години гаранция и цени започващи от 33 500лв. без Данък добавена стойност за версия с Ecoboost мотор и 100 кс..

Луксозната пътническата версия Tourneo Courier ще съчетава функционалностите на товарния модел с характерен дизайн, въодушевен от SUV, предлагащ пространно място за до петима пасажери и техните движимости.

„ Екипът в Крайова прави чудесна работа, с цел да достави тези вълнуващи нови модели на нашите клиенти “, споделя Ханс Шеп, общоприет управител, Ford Pro, Европа и прибавя:. „ Направихме напълно новия Transit Courier по-голям, по-способен и изцяло обвързван, с цел да подкрепя клиентите по време на работа и да форсира тяхната продуктивност, с усъвършенствано натоварване и цялостна интеграция с нашата платформа от програмен продукт и услуги Ford Pro. Всичко това идва в SUV стилизиран пакет, който знаем, че клиентите харесват. ”

Първоначалното произвеждане включва версии с дизелов и бензинов мотор на напълно новия Transit Courier и бензинови версии на напълно новия Tourneo Courier. Електрическият E-Transit Courier, оголен по-рано тази година, и E-Tourneo Courier ще влязат в произвеждане през идната година. Производството на електрическите версия е в линия с световния проект на Ford за бързо разширение на гамата от електрически коли, както и задачата за реализиране на нулеви излъчвания във всички продажби на коли в Европа до 2035 година

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР