Вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса, още не може да

...
Вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса, още не може да
Коментари Харесай

Вдовицата на Коби с изповед след загубата - slava.bg

Вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса, още не може да осмисли нещастието с нейния брачен партньор и детето им Джиана.

41-годишната легенда на баскетбола и 13-годишната Джиджи бяха измежду девет души, които починаха при злополука с хеликоптер в Калифорния през януари, предава Dir.bg.

Петкратният първенец на НБА игра за Лос Анджелис Лейкърс през цялата си кариера и е считан за един от най-великите в историята на играта.

В обществените мрежи Ванеса разказа по какъв начин се усеща:

"Трудно ми е да трансформира възприятията си в думи. Мозъкът ми отхвърля да одобри, че Коби и Джиджи към този момент ги няма. Не мога да осмисля това. Опитвам се да приема, че Коби го няма, само че тялото ми отхвърля да одобри, че Джиджи в никакъв случай няма да се върне. Защо ми е разрешено да се разсънвам за идващ ден, когато детето ми няма да има такава опция. Много съм ядосана. Тя имаше толкоз доста живот пред себе си.

След това съзнавам, че би трябвало да съм мощна и да съм тук за другите си три дъщери.Щастлива съм, че те са тук с мен. Знам, че това, което усещам, е обикновено и е част от процеса. Исках просто да споделя за всички останали, които минават през тежки загуби. Иска ми се те да бяха тук и кошмарът да е приключил. Моля се за всички жертви от тази ужасна покруса. Моля ви да продължавате да вършиме същото ".

Снимка: ekran.mk
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР