Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, има нова страст. От

...
Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, има нова страст. От
Коментари Харесай

Боряна Баташова с нова страст

Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, има нова пристрастеност. От известно време банкерката се е запалила по дайвинга и практикува подводно гмуркане при всеки комфортен случай, научи HotArena.

Новото си начинание Боряна стартира да практикува преди седмици, само че се възпламенява и взема решение да продължи.

Тя постоянно посещава курсове със свои приятелки, а до момента в който е във водата инструкторите я наблюдават деликатно дали се оправя добре.

Бившата банкерка има и изцяло друга визия. Тя е минала в тима на русокоските и все по-често залага на предизвикателния грим. От години в общественото пространство се шушука, че държанието й след гибелта на Андрей Баташов е извънредно недопустимо.

Все по-предизвикателния й външен тип, провокативното и волно държание й завоюваха прякора „ Веселата вдовица ”.

Боряна беше с цели 20 години по-млада от Баташов и след гибелта му бързо смъкна траура и го удари на живот. Тя освен бе засичана по столични клубове и всемирски събития, само че името й бе спрягано и с не един и двама заможни мъже, написа „ България през днешния ден ”.

Въпреки това и до през днешния ден Боряна не се разделя с семейството на починалия си брачен партньор.

Малко след гибелта на Андрей стана ясно, че банкерката се е отказала от всевъзможни имуществени изгоди, които би могла да получи поради брака си с него. Самата Боряна обаче дълго време отхвърляше да смъкна брачната халка и твърдеше, че любовта им е била същинска.

Двамата бяха дружно по-малко от 2 години, като повода за раздялата им остава неразбираема. Според майката на артиста – Теодора, Боряна си тръгнала от него без пояснения.
„ Разводът го срина, беше в стрес ”, споделя Теодора Баташова.

Андрей умря през ноември 2010 година от полиорганна непълнота. Органите му отказали в резултат на цироза и сепсис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР