Вдишването на алкохолни пари от водка спомагат за елиминирането на

...
Вдишването на алкохолни пари от водка спомагат за елиминирането на
Коментари Харесай

Препоръчват инхалации с водка срещу КОВИД-19

Вдишването на алкохолни пари от водка спомагат за елиминирането на ковид от дихателната система, разкриха специалисти от Руската академия на науките. За да извършите това, просто пуснете елементарна водка върху маската и дишайте, предлагат експертите. Освен инхалациите с известната алкохолна напитка, те настоятелно поучават да се съблюдава обществена отдалеченост и постоянно да се мият ръцете.

Най-голям късмет за заразяване с КОВИД-19 има в публичния превоз и в лечебните заведения, безапелационни са от РАН. И предлагат те да не се посещават, в случай че не е извънредно належащо.

Сведенията за изгодите на водката в продължение на доста години се сблъскват с опроверженията на съперниците на алкохола. Лечебните свойства на тази напитка обаче необятно се употребяват за основаването на разнообразни медицински препарати. Етиловият алкохол, който е един от главните съставни елементи на водката, има антисептични свойства, а също по този начин играе ролята на разтворител при изработката на разнообразни тинктури от лековити билки. Водката се употребява още за компреси и масажи. Многобройни проучвания удостоверяват изгодите от потреблението на дребни количества - не повече от 25-30 мл в границите на едно денонощие. Смята се, че водката понижава вероятността от появяването на исхемичната болест на сърцето, като забавя развиването на атеросклеротичните плаки.

Хората, които понякога и по малко употребяват водка, по-рядко страдат от артрит, онкологични болести, настинки и ангина пекторис. Пиенето на 30 мл способства за нормализирането на съня, усъвършенства апетита и тонизира имунната система. Също по този начин оказва помощ да се понижат пристъпите на кашлица при бронхити и трахеити, балансира артериалното налягане и отстранява главоболието.

Затова не трябва да се учудваме, че инхалациите с водка (а не директната й консумация) се предлагат за битка с ковид.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР