Вдигането и разнасянето на бебешка седалка за кола може да

...
Вдигането и разнасянето на бебешка седалка за кола може да
Коментари Харесай

Бебешките столчета са опасни за майките

Вдигането и разнасянето на бебешка седалка за кола може да изложи на риск възобновяване на майките след раждането, заяви Военновъздушни сили.
Бебешките седалки за новородени са тежки и неуместни за носене и може да докара пролапс на тазовите органи при таман родили дами, споделят физиотерапевти. Производителите споделят, че са лимитирани в тежестта и дизайна поради регулации, съобщи БГНЕС.
Физиотерапевтът Лаура Кулер предизвестява, че седалките не би трябвало да се махат от колата в най-малко първите шест до осем седмици след раждането.
Лекари предизвестяват, че седалките не са добре проектирани за носене.
Аманда Савич от Професионалната мрежа на тазовите, акушерските и гинекологичните физиотерапевти съобщи, че седалките „ не са добре проектирани за преместване на бебета.”
„ Вие носите тежък товар от едната страна на тялото си доста постоянно като изпъвате ръцете си напред или обратно и това не е комфортен или ергономичен метод да носите нещо”, споделя тя.
Савич прибавя, че дамите „ са доста, доста уязвими в тези първи няколко седмици” и те би трябвало да подвигат допустимо минимум тежести и да заздравяват мускулите на корема си.
Люк Бърнс, от Асоциацията на производителите на бебешки артикули споделя, че строгите правила за сигурност затрудняват проектирането на бебешки седалки, само че „ марките постоянно са търсили решение, което да разреши по-голяма лекост на потребление от страна на родителите и отбрана на тяхното богатство.”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР