Вдъхновени истории Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен

...
Вдъхновени истории Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен
Коментари Харесай

Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен

Вдъхновени истории Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен Един тайландски актьор основава смешен и забавен микро свят 1 декември 2019, 08:14  Какво се случва, когато музата ти е Спайдърмен Източник: ЕПА/БГНЕС
огато приказваме за ентусиазъм - едно е несъмнено.

Не можем да кажем дали то има форма, цвят, усет - виждаме единствено проявлението му. А то може да ни потвърди, че въображението не познава граници. Може да ни разсмее, изуми, да ни замисли.

Именно това прави една необикновена поредност в интернет, снимана от тайландския актьор Неунг.

Той стартира да колекционира фигурки на Спайдърмен още през 2002 година. Внезапно му хрумва концепцията, че комиксовият воин може да направи отлична колаборация с... котки.

Именно по този начин се разда една необикновена, само че няма по какъв начин да не признаем - извънредно занимателна поредност.



"Вярвам, че фотографиите ми могат да създадат хората щастливи, тъй като това за мен е щастието - когато погледнеш някоя от тези фотоси, да се усмихнеш ", споделя актьорът.

Ето още от невероятните фотоси на Спайдърмен като владетел на котките:










Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР