Вчерашното издание на предаването 120 минути по БТВ имаше нов

...
Вчерашното издание на предаването 120 минути по БТВ имаше нов
Коментари Харесай

Защо Светослав Иванов не се появи в ефир

Вчерашното издание на предаването " 120 минути " по БТВ имаше нов водещ. Дори и след края на предаването фенове не стопират да се питат къде е липсващ Светослав Иванов.

Причината за изключителната рокада е, че водещият се е разболял, написа novini.bg. Затова и на стола му " на пожар " седна сътрудника му Златимир Йочев - водещ на утринния блок в делничните дни.

В началото на предаването Светослав Иванов се включи онлайн от вкъщи си, съобщавайки, че е болен, най-вероятно изумен от грипен вирус.

" Може би положителният остарял грип ме връхлетя, тъй като пробата ми за ковид е негативен ", разясни Иванов пред сътрудника си Йочев.

Титулярният водещ на " 120 минути " добави, че това е първи случай, в който е единствено фен на предаването си и не е на стола, от който разпитва събеседниците си.

" Заради здравето на близките, взехме решение довечера да си остана вкъщи. От почитание към обстоятелството, че към този момент 9 години всяка неделя вие ме допускате в домовете си, взех решение да ви поканя в своя дом ", изясни Иванов. " Много забавно и прелестно е да съм си у дома. Преди малко погледах и зимната олимпиада, в този момент за първи път ще мога да виждам като фен „ 120 минути”. Досега все нещо се случва и не съумявам да го направя ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР