Вчерашният Свети Валентин донесе много радост за бившата спортна журналистка

...
Вчерашният Свети Валентин донесе много радост за бившата спортна журналистка
Коментари Харесай

Николета Маданска все по-красива след раздялата си в Венелин Петков

Вчерашният " Свети Валентин " донесе доста наслада за някогашната спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина допуснаха, че ще изпадне в дълга меланхолия след раздялата с Венелин Петков. Да, но не! Дори тъкмо противоположното! Красивата русокоска цъфти от благополучие!

Навръх празника на влюбените Маданска сподели с какви неповторими дарове е била сюрпризирана от най-важните мъже в живота си - своите синове Йоан и Мишо, а точно прелестни " валентинки ", с каквито май различен не се е похвалил в обществените мрежи. А къде е през това време таткото на децата - Венелин Петков, въобще не става и ясно.

Факт е, че откогато се разделиха, русокоската не е посочила нито един път, че страда за него, макар че евентуално първоначално е било по този начин, тъй като Петков въпреки всичко е татко на децата й. Лошият му темперамент обаче сигурно бързо са изтикали на доста назад във времето това чувство, изключително пък с такива неповторими дарове за Деня на влюбените.

" Моите ВАЛЕНТИНКИ ", е написала Николета под усмихнатите фрагменти, а от профила й може да стане пределно ясно какъв брой тъкмо е отдадена на децата си.

Раздялата сред Николета и Петков се случи още предишното лято, когато русокоската напусна къщата му в Бистрица и отиде да живее при родителите си в село Лозен дружно с двамата си сина, напомня " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР