Вчерашният ден ни дари с вероятно най-зрелищния финал в историята

...
Вчерашният ден ни дари с вероятно най-зрелищния финал в историята
Коментари Харесай

Федерер към Меси: Ти не спираш да придаваш ново значение на понятието величие

Вчерашният ден ни подари с евентуално най-зрелищния край в историята на Световните футболни шампионати, като Лионел Меси направи поредна крачка към това да се утвърди като най-великия състезател в историята, извеждайки Аржентина до трети успех на Мондиал и първи от 1986-та година насам. " Гаучосите " надделяха защитаващите първенци от Франция в същинско голово шоу, което приключи при резултат 3:3, само че южноамериканците се оказаха с по-здрави нерви при последвалото осъществяване на дузпи и справедливо завоюваха евентуално най-ценната купа в спорта изобщо. Именно Меси пък беше определен за най-хубавия футболист на към този момент приключилия шампионат, отбелязвайки цели седем попадения за своята татковина.

Изглежда, че представянето на аржентинската легенда по време на форума в Катар е въодушевило различен извънреден състезател, а точно Роджър Федерер, който е прочут с любовта си към футбола и швейцарецът не пропусна да означи триумфа на 7-кратния притежател на " Златната топка ".

" Истинска приказка за Аржентина. Отново и още веднъж ти Лео Меси придаваш нова формулировка на понятието " великолепие ". Привилегия е да те гледаме. Поздравления, Лео. Специален и исторически " - гласеше обявата на Федерер в обществените медии.

 Припомняме ви, че Маестрото е упражнявал дълги години футбол в школата на локалния Базел, само че в последна сметка избира ракетата пред бутонките и несъмнено няма защо да съжалява, имайки поради извоюваните от него 20 " мейджър " трофеи. Самият Меси пък беше един от първите, които поздравиха някогашния номер едно за невероятната му кариера, когато той разгласи отдръпването си от професионалния тенис.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР