Вчера Виктория Томова претърпя драматично поражение от Кирстен Флипкенс в

...
Вчера Виктория Томова претърпя драматично поражение от Кирстен Флипкенс в
Коментари Харесай

Томова зае мястото на Жабур в основната схема в Ийстборн


Вчера Виктория Томова претърпя трагично проваляне от Кирстен Флипкенс в поселдния кръг от квалификациите за WTA 500 шампионата в Ийстборн, само че все пак шансът се усмихна на първата ни ракета. Втората сложена Онс Жабур се е отдръпнала от шампионата на сингъл и ще се концентрира върху конкуренцията на двойки, където ще играе дружно със Серина Уилямс.

Мястото на тунизийката ще бъде заето от първата ни ракета по системата „щастлив губещ“. Това значи, че Томова ще стартира непосредствено от втори кръг, където ще се изправи против международната №37 Шелби Роджърс. Американката доближи до тази фаза откакто по-рано през днешния ден в профил Мари Боузкова (3-6, 6-3, 6-4).

При възможен триумф на осминафинала Томова ще се изправи против белгийска съперничка в лицето на Елиз Мертенс, Марина Заневска или Кирстен Флипкенс. При постигане до четвъртфинала първата ни ракета би могла да се изправи против една от най-големите звезди на женския тенис – двукратната шампионка от Големия шлем Гарбине Мугуруса.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР