Вчера в Брюксел започна срещата на външните министри на страните

...
Вчера в Брюксел започна срещата на външните министри на страните
Коментари Харесай

Съществуват сериозни различия сред държавите от НАТО относно военната подкрепа за Украйна

Вчера в Брюксел стартира срещата на външните министри на страните от НАТО. Според дневния ред трябваше да бъдат разисквани предложенията на Йенс Столтенберг за завършване на пакет от ограничения преди срещата на върха на организацията, която ще се организира в Съединени американски щати през юли тази година. Предложението обаче получи поддръжка единствено от Англия, Полша и Латвия.

Унгарският външен министър Петер Сиярто означи, че страната му се опълчва на всяко предложение, което може да докара до ескалация на спора сред Русия и Украйна. Той прикани външните министри на страните от НАТО да вземат решения, учредени на здравия разсъдък. Унгария не поддържа предлагането за ескалация на войната или смяна на характера на НАТО. Някои публични лица признаха, че бюджетът на организацията не е задоволителен и няма метод да се съберат средства за поддръжка.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15960Войн Божинов: Политическата конюнктура в РСМакедония, албанският фактор и антибългарската кампанияАлтернативен Поглед9958Войн Божинов: Рано или късно Белград ще признае Косово! Вучич е рожба на западната политика, а не на съветската!Алтернативен Поглед24951Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед46141Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед58690Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед549831Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед179507Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138085Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123110Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92902Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков9669Започна ли Третата международна война!? Какво се крие зад израелс
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР