Вчера, точно на един от най-светлите празници от народния календар,

...
Вчера, точно на един от най-светлите празници от народния календар,
Коментари Харесай

Синът на Ваня Костова: Нима ще ме оставиш, мамо?

 Вчера, навръх един от най-светлите празници от националния календар, Гергьовден, научихме доста, доста тъжна вест. От този свят си отиде дамата с най-красивия и гальовен глас на българската сцена - Ваня Костова.

Все още не е известна повода за неочакваната гибел на певицата, която издъхна едвам на 64 година Вероятно тъжното събитие се е случило в следобедните часове на деня, защото информацията бе публикувана доскоро повече от 12 часа в медиите. 

Не е загадка, че най-близкият човек, който беше до Ваня Костова до последния ѝ момент, е синът ѝ Боян Михайлов. Двамата живееха под един покрив години наред след раздялата му със Стефания Цветкова.

Боян, който следва стъпките на майка си по пътя на музиката, наподобява е в потрес от неочакваната ѝ гибел, защото от ранните часове на днешния ден споделя неини песни и фотоси в обществените мрежи, само че най-докосващата обява е отпреди единствено няколко часа и гласи само: " Нима, ще ме оставиш, мамо?! ".

Винаги усмихната и постоянно подготвена да раздава гения си и обичта към феновете си безусловно - по този начин ще запомним Ваня Костова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР