Вчера стана ясно, че водещата от БНТ Мира Добрева е

...
Вчера стана ясно, че водещата от БНТ Мира Добрева е
Коментари Харесай

Хот Нюз: Съобщиха версия за състоянието на Мира Добрева

Вчера стана ясно, че водещата от Българска национална телевизия Мира Добрева е в болница и е сложена в медикаментозна кома. Новината заяви в обществените мрежи нейната щерка Лори.

В поста й не се прецизира повода, довела до тези последици, а едно от догатките, които сега интензивно се тиражира в общественото пространство, е, че една от най-красивите родни журналистки и лица на Българска национална телевизия е претърпяла интервенция на корема, написа " Хот Нюз ".

Мира Добрева досега не се е оплаквала обществено от проблеми с корема, при все, че тя другояче интензивно споделя по какъв начин протичат дните й, какво й се случва. Дори по време на пандемията от ковид бе споделила, че е преборила вируса с ястие на чесън.

При медикаментозната кома, в каквато е в тази ситуация тв водещата, става дума за обратимо положение, от което лекарите извеждат пациента чрез специфични лекарства. Състоянието обаче е съществено и се ползва единствено в рискови случаи. Обикновено при лица, потърпевши доста тежко при произшествия и произшествия.

 

Какво тъкмо се е случило с Мира Добрева, с цел да се стигне до такова решение на лекарите, към момента не се знае. А в това време профила на Мира, както и този на щерка й Лори са заливани от окуражителни мнения и мощна религия в положителното развиване на обстановката от страна на нейни действителни и виртуални другари, написа " Хотнюз ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР