„Вчера се проведоха няколкочасови дебати и приехме предложението за налагане

...
„Вчера се проведоха няколкочасови дебати и приехме предложението за налагане
Коментари Харесай

Иван Ганчев, БСП: Не трябва да допускаме да има повишаване на цената на тока от 1 януари

„ Вчера се организираха няколкочасови диспути и приехме предлагането за налагане на мораториум върху цената на тока, парното и водата. Днес ползите и настройките са да предатираме периода, от който решението на мораториума ще влезе в действие, а точно той да бъде с дата 16 декември. " Това съобщи депутатът от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ганчев в ефира на NovaNews.

„ По никакъв метод не би трябвало да позволяваме от 1 януари да има фрапантно повишение на цената на тока за битовите консуматори. Също по този начин не би трябвало да позволяваме да има финансов колапс в енергийния бранш. Заради това през вчерашния ден беше основана краткотрайна експертна комисия ", сподели още Ганчев по тематиката с цената на тока.

Той изясни, че мораториумът е краткотрайна мярка и сега се дискутират крайните му дати.

„ Ще обсъдим всички разновидности, не би трябвало да се стига до банкрути, не трябва да се стига и до фрапантно нарастване на цената на тока. Ще вземем най-разумните решения ", безапелационен бе депутатът от левицата.

По думите му Българска социалистическа партия като обществена партия от години се бори за това българските жители да получават по-добри приходи.

Като персонална цел депутатът от Българска социалистическа партия си е сложил Закона за лечебните заведения, както и всички законови и подзаконови нормативни актове, които по думите му са въвели търговията в българското опазване на здравето. „ Това нещо би трябвало да се промени ", безапелационен бе той. Ганчев изясни, че има доста лечебни заведения, в това число и тази в Нови пазар, които заради неналичието на финансиране са пред банкрут. „ Трябва да се акцентира и върху незабавните медицински центрове и по-конкретно на техните филиали в дребните общини. Те би трябвало да бъдат преоборудвани, да ги захраним със експерти. Това ще избави животи ", сподели още Иван Ганчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР