Вчера се навършиха 34 години от депортацията, цинично наречена голяма

...
Вчера се навършиха 34 години от депортацията, цинично наречена голяма
Коментари Харесай

Карадайъ към ГЕРБ: Ако тази сватба се случи, българските граждани ще нахлуят в парламента

" Вчера се навършиха 34 години от депортацията, цинично наречена " огромна екскурзия ". Само за три месеца бяха депортирали 360 хиляди български жители, най-вече към Република Турция. Стартът беше 29 май 1989 година Наред с откраднатите имена, език, вяра, минало и настояще, беше открадната и святата връзка с родния дом, родния край и с родината. Това се случи откакто танковете и автоматите не дадоха резултат против мирните митинги в Североизточна България през месец май 1989 година, проведени от доктор Ахмед Доган, нашият почетен ръководител ", уточни Карадайъ.

" Това постави началото на демокрацията в България, а 34 години след тези събития сме очевидци на цялостен разпад на страната, държавността и демокрацията. Свидетели сме на деинституционализацията на страната. Умнокрасивите през днешния ден се пробва да се показва като сурогат на държавните органи и институции. От медиите знаем по какъв начин за някои самонадеяни, самодостатъчни и самозабравили се овластени извършители на Конституцията на Република България, на законите на страната, извършители на цивилен права, извършители на човешки права, няма държавни институции и държавни органи, а самите те се вършат на рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват по домовете на българските жители и се гаврят с хора в неравностойно състояние. Днес се пробват да узурпират цялата власт и службите за сигурност ", добави още водачът на Движение за права и свободи.

" Вече чуваме техните поръчки по какъв начин ще натикат в ъгъла и ще унищожават опозиционни партии и водачи. Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на умнокрасивите ", уточни Карадайъ.

Карадайъ се обърна към народни представители в Народното събрание, които, по думите му, се декларират за " единствени носители на върховенството на закона и промени в правосъдната система ". " Вие част ли сте от този развой на рушене на демокрацията и страната ", попита той от трибуната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР