Вчера съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите

...
Вчера съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите
Коментари Харесай

Две силните дами застанат очи в очи във VIP Brother

Вчера съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите бяха разграничени на мъже против дами, a визиите на нежния пол взеха скъпа победа и получиха правото да анулират едно от решенията на президента и вице-президента. Момичетата единомислещо взеха решение, че Божана може да се къпе с топла вода.

Въпреки всичко, свадите и напрежението в Къщата не стопират. Днес феновете ще видят по какъв начин Ваня Костова и Ева, заставайки една против друга, ще опишат истории за враждата посред им и за това за какво, в последна сметка, фамилия “Тоника” се разпада. Всичко това ще се случи по време на задача „ Кутии”. Какво ще си кажат двете певици, по какъв начин ще се отразят откровенията им на самите тях и на живота в Къщата, ще забележим тази вечер във VIP Brother.

Кулагин продължава с кавгите. Разговор сред част от съквартиранти ще ядоса гримьора и той ще влезе в следващия си спор, този път с Петко. Какво ще си кажат двамата и няма ли този път Кулагин да се изправи против съперник, който е надалеч по-опасен от Нора и Диона?

Актуални вести ще откриете на уеб страницата и на формалната Фейсбук страница на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР