Вчера с официална церемония бе открита обновената сграда, в която

...
Вчера с официална церемония бе открита обновената сграда, в която
Коментари Харесай

Тържествено откриха новата сграда на пожарната в Берковица

Вчера с публична гала бе открита обновената постройка, в която ще работят екипите на пожарната в Берковица, научи организация BulNews.
На нея участваха шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” основен комисар Николай Николов. От присъстващите още бяха шефът на Пожарна сигурност -Монтана комисар Венцислав Райков, както и шефовете на София, Видин и Враца. Гости на събитието бяха представители на разнообразни структури на локалната и държавна власт, от Министерство на вътрешните работи – Монтана, Областна администрация - Монтана и общината.
За здраве и благополучие бе отслужен церемониален водосвет от локален нравствен чиновник.
Сградата е ситуирана на ул. „ Антон Страшимиров” № 2 в града, издигната е през 70-те години на предишния век и в нея с изключение на районната пожарна работа, се обитават „ ВиК Берковица” ЕООД и общинско дружество „ Комунални действия “.
Реновирането й е осъществено по план на Оперативна стратегия „ Региони в растеж”. Общата стойност на плана е 682 229.49 лв., като европейското финансиране е в размер на 579 895.08 лв., а националното- 102 334.41 лв.. Основната заложена цел на плана е принос за обезпечаването на съвременна и ефикасна обществена инфраструктура в поддръжка на уравновесеното и устойчивото развиване на община Берковица, както и повишение на енергийната успеваемост на постройката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР