Вчера прокуратурата съобщи за кърваво меле на ГКПП "Лесово", където

...
Вчера прокуратурата съобщи за кърваво меле на ГКПП "Лесово", където
Коментари Харесай

Гаврата с пребития от турски граничари българин

Вчера прокуратурата заяви за кърваво меле на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ", където турски граничари от "Хамзабейли " брутално пребиха от пердах българин.

Той е имал проблем с щемпел и затова не е съумял да влезе в южната ни съседка. Това описа той в ефира на Нова тв.

"След това обърнахме колата на дестинация излизане. За да излезеш, би трябвало да минеш през 4 гишета. Наредихме се на първо гише, изчакахме си реда. Там снимат номера на колата и самия автомобил. Пропуснаха ни, отидохме на второто гише, където ревизират паспорти.

На последното четвърто гише беше жена митничарка и вътре имаше трима граничари, които пиеха чай и пушеха цигари. След като ни обработиха документите, тя отвори прозорчето на гишето и ми сподели "Бай,бай ". Посочи ми, че имам право да напусна Турция, описа брутално пребитият съотечественик, който пожела да остане неизвестен.

"Докато чакахме реда на гише стерилизация на влизане в България вратата се отвори ненадейно и получих мощен удар в лявото око. След като бях ударен ми се вкопчиха няколко ръце и ме издърпаха принудително на открито.

Видях хората, които пиеха чай и пушиха цигари в гишето. Крещяха "юрум, юрум " и сочеха към турско. Единият ме удряше по гърба, другият в бедрата и краката, бях като парцал, облеклата и бельото ми бяха раздрани ", разкри още пострадалият.

"Момичетата на гише "дезинфекция " се уплашиха и излязоха. Те описаха, че това не е първият сходен случай. Оказва се, че са пропуснали да ударят някакъв дребен щемпел, който показва, че колата би трябвало да напусне. Просто грешката е тяхна. Лявото ми око е наранено доста мощно, имам скъсване отвътре на устната, отронено късче от зъб, дясната ми ръка беше на няколко пъти мощно извивана ", уточни той.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР