Вчера призовах държавните институции да изразят позиция по изказването на

...
Вчера призовах държавните институции да изразят позиция по изказването на
Коментари Харесай

Отговорната позиция спрямо Македония - според Нинова е бъдеще несигурно

" Вчера приканих държавните институции да изразят позиция по изявлението на Зоран Заев , че Илинденското въстание е македонско и настъпи огромно комплициране в главите на ръководещата коалиция ", написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook.

" Вицепремиерът Каракачанов внезапно се сети, че е " родолюбец " и изиска от другия вицепремиер Захариева незабавно да реагира . Тя пък, вместо да го послуша, атакува Българска комунистическа партия и Титова Югославия. И патриотът се спихна. Като похлупак на всичко това през днешния ден министър председателят Борисов замете тематиката , казвайки, че когато пристигна време да одобряваме Македония в Европейски Съюз, ще се сети за тези думи и ще взема решение - бъдещо нестабилно събитие ", добави тя.

Според нея е бъдещо, тъй като поканата за Македония следва, а нестабилно, тъй като не се знае до тогава какъв ум ще му пристигна на премиера .

 Захариева е дала отговор добре на Нинова за Заев
Захариева е дала отговор добре на Нинова за Заев

Борисов не желае тази тематика, желае акцент на армията, само че знае, че свободните медии ще отразят Илинден

" Толкова ли е мъчно да се откри един български общественик, който непосредствено и отговорно да съобщи : желаеме мир и добросъседство на Балканите, само че не пренаписвайте историята и не си решавайте вътрешните проблеми за сметка на нашата страна България ", написа Нинова.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР