Вчера от областната управа на отчетоха 11 новозаразени медици от

...
Вчера от областната управа на отчетоха 11 новозаразени медици от
Коментари Харесай

Появи ли се страх в пловдивчани след новината за 11 заразени медици в областта

Вчера от регионалната администрация на регистрираха 11 новозаразени медици от, само че... не показаха от кои лечебни заведения са те.
Сред инфектираните са 7 лекари, две медицински сестри, санитар и рехабилитатор, оповестиха от регионалния спешен щаб. Те са от разнообразни лечебни заведения, прецизират от региона.
Всички са на домашно лекуване.

Новината обаче провокира въпроси за сигурността да се посещават лечебниците в региона, точно заради обстоятелството, че не беше конкретизирано от кои лечебници са инфектираните медици.
Във Фейсбук групата " " един от най-коментираните постове е този на Stefka Daskalova: " Тази заран слушах, че в Пловдив има 11 инфектирани медици. Областната шефка не оповестява в кои лечебни заведения са, с цел да не провокира ужас. Как мислите, не е ли по-добре да се знае в кои лечебни заведения са и който може да се защищити от посещаване в тези лечебни заведения??? "
Отговорите на членовете в групата дават добра визия за настроенията в града под тепетата.
" Не, не мисля че е належащо. Медиците да инфектирани тъй като са работили с заболели. Сега самите те са изолирани. Така че какво значение има. А може би желаете поименно да ги оповестят, с цел да се основава следващата суматоха. ", написа Mariela Georgieva.
" Не. А Вие задавала ли сте си въпроса вероятно какъв брой носители има на вируса без признаци? И надали всички носители (заразени) се знаят. Лично мен не ме е боязън от вируса, рано или късно всички ще се срещнем с него. ", споделя Лиляна Воденичарова.
 Бенатова цитира професор Витанов за ковид и предизвести: Подгряват ни за последващи ограничения Бенатова цитира професор Витанов за ковид и предизвести: Подгряват ни за последващи ограничения
Журналистката Миролюба Бенатова предизвести във фейсбук, че обществото е подготвяно за нови карантинни ограничения. Тя цитира изявление с матема...
" И аз не считам,че е належащо.Както и изнасянето на информация за учебните заведения ", прибавя К.Йовчева.
" сред инфектирани и действително заболели има огромна разлика, не се паникьосвайте ненужно ", е написалa Maria Dinkova.
Не липсват и ядосани консуматори на обществената мрежа:
" Гледам,слушам,чета и не мога да допускам какво и по какъв начин се случва.Някои хора надминават и фашистите с жълтите звезди.Дайте да лепим по един етикет на всеки болен,да се разгласят обществено имена,адреси,роднини до 9 коляно,и когато се разбере кои са всички,да построим бесило на площада,и да ги започваме един след различен....Срам и срам......Ударихме дъното..... ", е написала Maria Todorova.
" Така както сте задали въпроса, оставам с усещане, че смятате, че в никакъв случай до в този момент не сте контактували с носители на К-19. Повечето от тези хора са безсимптомни и даже нямат визия за това. Така че умерено. Колко пък да е рисков вирус, който се лекува със стоене у дома? ", е написал Димитър Гюрев.
 Прогноза: Голямата заплаха от ковид за България – месец ноември Прогноза: Голямата заплаха от ковид за България – месец ноември
Задава се втора вълна. От много време приказвам, че октомври ще бъде временен месец – сред това какво беше август и септември и по какъв начин...
Има и мнения на хора, за които съществуването на ковид е интрига:
" Разбира се, че не би трябвало. Българина нямам доверие, че има Ковид за какво да се споделя къде са тези медици! ", споделя Георго Жоро Георгиев.
" Не споделят,щото още не са измислили от кои лечебни заведения да ги пишат ", пък счита Galina Martin.
Днес на посещаване в Пловдив е здравният министър проф. Костадин Ангелов. Той ще участва на съвещание на Медицинския щаб в Областна администрация, с цел да се запознае със основаната организация в здравните заведения на територията на региона и подхванатите ограничения за ограничение разпространяването на ковид от Областния спешен щаб досега, се показва в формалното известие от Министерство на здравеопазването. Заседанието стартира в 13:00 ч.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР