Боян Чуков: ТелеграмЗлите езици в Москва твърдят, че новият военен

...
Боян Чуков: ТелеграмЗлите езици в Москва твърдят, че новият военен
Коментари Харесай

Боян Чуков: Белоусов е разкрил огромни кражби в руското МО от времето на Шойгу

Боян Чуков: Телеграм

Злите езици в Москва настояват, че новият боен министър Белоусов е шокиран от положението на ведомството, което наследи от Шойгу. Дотук Белоусов е схванал за кражбата на трилион рубли (над 10 млрд евро, бел. ред.).

Но това е единствено началото. Иначе Кожугетович се справяше чудесно с парада на 9-ти май. " Който не желае да приказва с Лавров... ще приказва с Шойгу " се оказа куха фраза.

Белоусов е погнал в МО и наплодилите се по времето на Кожугетович крадливи туининговани генералши. Дано не отровят или гръмнат Андрей " Рамбович " Белоусов елитните фрагменти на Шойгу!

Андрей Белоусов се е заел и с " мадам Арбидол " Татяна Голикова, притежател на елитин голф клуб " San Roque " в Испания, оценен на 40 милиона евро. Тя има и дом като този на арестувания за чудовищна корупция боен зам. министър Тимур Иванов.

Но и това не е всичкото имане. Иначе елитната патриотична дама в държавното управление на РФ го играе вице-премиер и някакъв министър, който се интересува от опазване на здравето или обществена активност.

Винаги съм твърдял, че на Русия към този момент не са проблем пътищата и простаците, а корупционерите и предателите.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР