Вчера, около 15.10 часа, екип към отдел Криминална полиция, сектор

...
Вчера, около 15.10 часа, екип към отдел Криминална полиция, сектор
Коментари Харесай

Работна група от полицаи задържа румънец, откраднал дрехи от търговски център във Варна


Вчера, към 15.10 часа, екип към отдел Криминална полиция, бранш „ Престъпления против собствеността ”,  задържаха 27- годишен румънски жител в един от огромните Търговски центрове.

Румънецът е арестуван от работна група служители на реда под прикритие с цивилно облекло, чийто региони на деяние са комерсиалните центрове, рейсовете и други места с централизация на голям брой хора. Групата цивилни служители на реда за битка с джебчийството е образувана по заповед на шефа на ОД на МВР-Варна, коментират от полицията за ДНЕС+

Тези служители на реда са видяни причинителя на действието, който в две торби, облепени с алуминиево фолио от вътрешната страна, се е опитал да открадне облекла за над 1 000 лева от магазин на огромна интернационална верига.

Крадецът е съумял да манипулира по този метод скенерите- заглушавайки сензорите в облеклата, само че не и да се скрие от чиновниците на реда. Мъжът е арестуван за период до 24 часа и против него е формирано бързо произвеждане по чл.194, ал.1 от Наказателен кодекс.

Случаят е докладван на Районна прокуратура – Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР