Вчера огромният кораб, който запуши , помръдна, но само толкова.

...
Вчера огромният кораб, който запуши , помръдна, но само толкова.
Коментари Харесай

Около 370 кораба чакат от двете страни на блокирания Суецки канал

Вчера големият транспортен съд, който запуши, помръдна, само че единствено толкоз. Засега интервенцията по стартиране на придвижването там към момента няма резултат, оповестява Българска национална телевизия.
Тегленето с влекачи се редува с изгребване на пясък. Отстранени са към този момент съвсем 30 хиляди кубични метра на дълбочина 18 метра. По данни на Ройтерс - под носа на кораба има и канара. Ако и през днешния ден няма прогрес, ще се наложи 400 метра контейнери да бъдат разтоварени.
 Идват ли по-скъпи артикули поради блокадата в Суецкия канал? Идват ли по-скъпи артикули поради блокадата в Суецкия канал?
Освобождаването на Суецкия канал ще се проточи с дни, евентуално най-малко до идната сряда. Неочакваната обсада, провокирана от засядане...
В шестия ден, откогато най-известният морски път е неподвижен, към този момент 369 кораба, измежду тях и 25 петролни танкера, чакат от двете страни, с цел да преминат. Загубите за международната търговия се усилват и Суецкият канал губи по 14-15 млн. $ дневно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР