Вчера на консултацията в стола на президента все едно видяхме

...
Вчера на консултацията в стола на президента все едно видяхме
Коментари Харесай

ДБ видели вчера в стола на президента Митрофанова

Вчера на консултацията в стола на президента все едно видяхме седнала съветския дипломат Елеонора Митрофанова.

Toва съобщи депутатът от Демократична България Йордан Иванов пред БиТиВи.

Той е сюрпризиран, че президентът Румен Радев е приказвал за военната помощ за Украйна, а не по какъв начин да се сформира държавно управление . Йорданов дефинира случилото се по време на консултациите на Демократична България с президента като една ПР акция.
 На консултациите Радев се интересува от постове на политици от Демократична България във фейсбук
На консултациите Радев се интересува от постове на политици от Демократична България във фейсбук

Президентът предизвести да не се нападат негови доближени

Той се надява държанието на президента през вчерашния ден в президентството по време на консултациите с Демократична България да не е причина да не се даде третият мандат на групировката.

Къде е усилието на ГЕРБ да създадат държавно управление, няма такова, уточни депутатът от Демократична България и добави, че не се вършат старания за сформиране на държавно управление с първия мандат. " Не може да се употребяват изборите като чучело в парламентарната народна власт ", посочи Йордан Иванов.

Според него отговорността дали ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще се прикрият зад негово ръководство в третия мандат, си е отговорност на президента. Промените в Изборния кодекс, които вършат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са за самите тях и не са ориентирани към народа. Ще разберем накъде Румен Радев води страната ни след третия мандат, чака Иванов.
 Тома Биков: При Радев очевидно няма да се откри разговор
Тома Биков: При Радев очевидно няма да се откри разговор

Демократична България се държат като присъдружна организация на Политическа партия

Той прикани " Продължаваме промяната " да се отнесат отговорно към втория мандат за сформиране на държавно управление. Прекалено дълго сме в изискванията на президентска република , тъй като не можем да съставим държавно управление, само че е реалност, че някои би трябвало да ръководи страната и да поема отговорност за рецесиите, настоя Иванов.

Демократична България са силата на разсъдъка и това, което могат да създадат е с Политическа партия да предложат реформаторско ръководство. Опасно е какво може да създадат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с третия мандат , предизвести Йордан Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР