Вчера мрежата бе взривена от коментари, след като бяха пуснати

...
Вчера мрежата бе взривена от коментари, след като бяха пуснати
Коментари Харесай

След екшъна с калашници в Асеновград: Клипът бил за студентски проект. Хората по улиците даже се радвали

Вчера мрежата бе " взривена " от мнения, откакто бяха пуснати фрагменти от улиците на Асеновград, запечатали джипове с хора с калашници. По-късно се оказа, че оръжията са пластмасови, а преди минути в ефира на " Нова телевизия " бяха включени няколко от забърканите в историята младежи.

Те обясниха, че са снимали аматьорски клип, само че пропуснали да уведомят органите за това и да си извадят нужните позволения. В резултат на действието им четирима души са в ареста и следва да им бъдат повдигати обвинявания за безчинство.



" Това е непрофесионален клип, за който сме пропуснали да пожелаваме нужните документи. Става дума за студентски план - заснема се аматьорско видео с няколко провокативни подиуми. За страдание няколко индивида от Асеновград са се почувствали застрашени, а множеството хора по улиците се усмихваха и одобряваха. Това са пластмасови играчки, сега даже са в районното ръководство. Понеже сме дилетанти, не знаем какви позволения е трябвало да вземем. Извиняваме се на хората, които сме тормозили. Благодарим на полицията. Проектът е на момиче, което го употребява за студентска стратегия. Ще се върти в интернет, в Ютюб. Ние не видяхме уплашени хора, безусловно всички бяха радостни, смееха се и даваха одобрителни палци. То се виждаше, че имаше кола с камери начело ", оправдаха се в ефира на " Нова " младежи, които стоят зад клипа.

Джиповете били особено наети за клипа, а автоматите били с пластмасови топчета. Част от участниците в кипа били студенти в НАТФИЗ, един от тях учел в НСА, двама са работнизи в дружество, а двама работят в чужбина.

В ефира бе включен и Атанас Илков, шеф на ОД на МВР-Пловдив.  " Разбрахме, че са пластмасови амтомати, което ни успокои самите нас. Става въпрос за заснимането на любителски видеоклип, само че без да са известени хората. Оръжията не са насочвани против жители. Но появяването на тези лица с тези пластмасови автомати е тормозило жителите и то с съображение ", разяснява той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР