Вчера Кейт Мидълтън роди третото си дете. Само седем часа

...
Вчера Кейт Мидълтън роди третото си дете. Само седем часа
Коментари Харесай

Хранителният режим на Кейт Мидълън преди и след раждането

Вчера Кейт Мидълтън роди третото си дете. Само седем часа по-късно се появи в целия си искра на стълбите пред Lindo Wing, след което пое към двореца Кенсингтън дружно с цялото си семейство.

Сега тя и новороденото ще бъдат обгрижвани непрекъснато , с цел да има опция херцогинята да се възвърне по-бързо. Въпреки че, в случай че съдим по какъв начин изглеждаше нощес, като че ли сходен интервал не й е нужен. А като си спомним и какъв брой сложна бременност изкара, мненията, че е нечовек са си изцяло уместни.

 Снимка 352521

Както по време на третата си бременност (а евентуално и на предходните две), по този начин и след раждането, Кейт Мидълтън съблюдава прецизно някои правила, свързани с храненето . Тя постоянно е залагала най-вече на растителната храна, не не изключва изцяло животинските артикули.

А със утринното гаденe по време на бременността се бори с авокадо, ягоди и малини, както и овесени ядки. Херцогинята е огромен обожател и на пикантните ястия, които обаче й се постанова да редуцира преди раждането на третото си дете, с цел да не си предизвиква неразположения.

И преди, и по време, и след края на деветте месеца, Кейт Мидълтън избира да се храни със зеленчуци и ядки, а не с месо . Вероятно и на това се дължи постоянно стройната й фигура, разяснява Express. Да не забравяме и че лютото забързва метаболизма.

 Снимка 352515

Хранителният режим на херцогинята в месеците след раждането зависи най-много от това дали ще кърми или не третото си дете. Но и в двата случая сигурно ще приема задоволително сила, с цел да се грижи пълноценно за наследниците си.

И ще продължи да съблюдава своята растителна диета. Мидълтън не един път е споделяла, че брачният партньор й Уилям е по-добър кулинар от нея и не е изключително опитна в кухнята . Но това не е никакъв проблем, когато си херцогиня и огромен екип е подготвен да задоволи всичките ти капризи.

 Изписаха Кейт Мидълтън и бебето от болничното заведение
Изписаха Кейт Мидълтън и бебето от болничното заведение

Топло посрещане

Дори те да са свързани с нарязани на фино кисели краставички върху тост . Все отново, и тя до през вчерашния ден беше бременна жена, както всичко останали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР