Вчера, като част от участието си на изложението IAA Mobility

...
Вчера, като част от участието си на изложението IAA Mobility
Коментари Харесай

IAA Mobility 2023: Световна премиера за новото електрическо Renault Scenic

Вчера, като част от присъединяване си на ревюто IAA Mobility 2023, Renault показа пред света напълно новото потомство на емблемата си Scenic, която получава напълно електрическо задвижване за новата си генерация.

От френската компания споделят, че новият Scenic E-Tech electric е създаден към фамилията и неговите потребности за безпроблемно и несъмнено пътешестване, като в това време се трансформира в първата кола на Renault, която сплотява в себе си задачата на групата да се трансформира в производител на коли от последващо потомство, въплъщавайки новата тактика за резистентност и трите стълба, върху които се основава тя: околна среда, сигурност и приобщаване.

Новият Scenic E-Tech electric е създаден на модулната платформа за електрически автомобили CMF-EV, която разрешава реализирането на серийни планове с компактни екстериорни габарити. В същото време обаче, с помощта на междуосието си от 2.78 метра, електрическият автомобил дава обещание интериорен шир и модулност, присъщи за автомобил от по-висок сегмент, както и товарна съдържимост при общоприета настройка на седалките от 545 литра.

Допълнителен фактор за общия комфорт са и новаторският Solarbay панорамен стъклен таван и специфичният нов централен подлакътник на задния ред седалки.



С самостоятелност от към 620 километра (WLTP стандарт на замерване), новият Scenic E-Tech electric, който ще се създава във високотехнологичния комплекс ElectriCity на компанията и ще бъде стартиран на пазара при започване на идната година, е изпълнен с батериен модул с потенциал от 87 kWh, а интегрираният електрически мотор е с мощ от 220 конски сили.

Допълнителен жанр и динамичност при новото Renault Scenic E-Tech electric дава обещание равнището на осъществяване Esprit Alpine, което прави дебют в напълно електрическото семейство на френската марка точно при новото потомство на Scenic.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР