Вчера европейското подразделение на Toyota обяви, че новото поколение на

...
Вчера европейското подразделение на Toyota обяви, че новото поколение на
Коментари Харесай

Новата Toyota C-HR с премиера на 26 юни

Вчера европейското поделение на Toyota разгласи, че новото потомство на хитовия за марката модел C-HR ще бъде показано пред света на 26 юни.

Без да навлизат в каквито и да било детайлности, от Toyota споделят единствено това, че новият C-HR ще бъде трогателен и усъвършенствуван стилен SUV модел, с " изискан дизайн и съвременни технологии ".

Toyota удостовери премиерата на новата генерация CH-R още при започване на декември предходната година, като показва предшественика й- концептуалната разработка C-HR prologue, която сходно на истинската версия на модела, е дело на европейското дизайн поделение на марката ED² във Франция.

С познатото провокативно осъществяване на екстериорния си дизайн, този път в трицветен контрастност, Toyota C-HR prologue показва в действителност забавно, изключително това на интегрираните инструментален панел и централен екран, осъществяване на интериора.

През декември, от Toyota оповестиха също по този начин, че новият C-HR ще бъде разполагаем както в хибридна, по този начин и в зареждаема (PHEV) хибридна версия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР