Вчера беше дадено началото на последното състезание в ATP Тура

...
Вчера беше дадено началото на последното състезание в ATP Тура
Коментари Харесай

Програмата за финалите в Торино: Шоуто Алкарас- Зверев и руското дерби Медведев - Рубльов

Вчера беше обещано началото на последното съревнование в ATP Тура за сегашния сезон, а точно финалите в Торино. Италианският град за трета поредна година приема осемте най-хубави тенисисти на планетата, като феновете в " Pala Alpitour " към този момент се любуваха на успеха на локалния любим Яник Синер, както и на зрелището сред Новак Джокович и Холгер Руне, в което се стигна до трагичен успех на сърбина и по този начин той си подсигурява завършването на годината под номер едно за осми път в своята кариера.

Днес пък е ред играчите от " Червената група " да изиграят своите първи мачове в шампионата, като програмата на сингъл ще бъде открита с дуел сред двукратния първенец Александър Зверев и Карлос Алкарас, който дебютира във финалите на ATP. Досега двамата си си разменили по три победи, само че Алкарас през сегашния сезон завоюва без изгубен сет и двете си срещи с германеца.

Във вечерната сесия пък ни чака съветско дерби сред Даниил Медведев и Андрей Рубльов. Досега първенецът от 2020-та има смазващо преимущество от 7:2 победи в конфликтите си с Рубльов, само че би трябвало да отбележим, че международният номер пет надделя Медведев в същата зала през предходната година, тъй че и там ни чакам една извънредно непредвидима тенис борба.

Програмата в понеделник за ATP финалите (стартират не преди 13:00 часа)

1. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Ринки Хиджиката / Джейсън Кублер

2. Карлос Алкарас - Александъ Зверев (не преди 15:30 часа)

3. Матю Ебдън / Рохан Бопана - Раджийв Рам / Джо Солсбъри (не преди 19:30 часа)

4. Даниил Медведев - Андрей Рубльов (не преди 22:00 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР