Вчера, 26.02. словашкият премиер Робърт Фицо беше първият, който откри

...
Вчера, 26.02. словашкият премиер Робърт Фицо беше първият, който откри
Коментари Харесай

Четвъртата световна война е на прага! Подпалвачите са същите, които подпалиха и предните три!

Вчера, 26.02. словашкият министър председател Робърт Фицо беше първият, който откри завесата пред заплахата от следващото грандиозно човешко жертвоприношение, което заплашва света.

Относно Парижката среща на водачите на Европейски Съюз той сподели следното: “...редица страни от НАТО и Европейски Съюз обмислят да изпратят свои войски в Украйна на база на двустранни контракти ".

Фицо съобщи, че " го побиват тръпки " от изпратените материали за разискванията.

По същото време френския президент Емануел Макрон заяви, че позволява изпращането на военни контингенти от страните на Европейски Съюз в Украйна. “Днес към момента нямаме формален консенсус за изпращане на сухопътни войски в Украйна, само че това не е изключено ”, съобщи той, добавяйки, че западните страни ще създадат всичко, с цел да не може Русия да победи в този спор. 

Горе долу по подобен метод започнаха и предните три международни войни. Ако питате за какво пиша, че са три, то “трета ” назовавам студената война, която, популярност Богу, не взе милиони директни жертви поради страха от нуклеарното оръжие, само че си беше същински световен спор. 

Кой и за какво желае още веднъж да се леят реки от кръв и още веднъж светът да потъне в опустошения, боязън и тъга? 

Пак са същите “стари познати ” от лондонското сити, камарата на лордовете и Уолстрийт, като в съвремието към тях умерено можем да прибавим и участниците в Давоските позорища. Съвсем същите подпалиха предните три войни. Причината беше, че те изпадат в свиреп смут от опцията един ден да не могат да мачкат, грабят и манипулират целия останал свят. Днес те за следващ път потвърждават, че са подготвени и на най-долни мерзости, с цел да реализиран задачите си. 

Така беше преди 110 години, преди 85 години и в 1946. Така е и в този момент. 

Първата международна война стартира през лятото на 1914 година. Формалният мотив беше убийството на Австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд от сръбския националист Гаврило Принцип в Сараево. По тази причина Дунавската империя разгласи война на Сърбия. Но всичко беше авансово квалифицирано от английските служби. Сърбия беше единствено мотив. Реалната причина беше Англия да смаже новосъздадената и бързо разрастваща се Германска империя, а дружно с това да отслаби цяла Европа и Русия. Германия, Русия, Франция, Румъния, Гърция, Италия, Сърбия, България проляха реки от кръв Общо в тази война починаха над 18.5 милиона души, а единствен огромен печеливш беше англосаксонската империя в лицето на Обединеното кралство и Съединени американски щати. 

Втората международна война не стартира когато Германия атакува Полша на 01.09.1939, както пишат манипулираните учебни учебници, а два дни по-късно, когато Англия и Франция оповестиха война на Германия, сякаш тъй като са поели гаранции за Полша. Разбира се, поляците в тази ситуация бяха единствено мотив и пушечно месо.  Целта на войната отново беше, с цел да се обезкръвят Съюз на съветските социалистически републики, възродената националсоциалистическа Германия и Европа. И този път британските служби си бяха свършили работата перфидно. Отклониха немското внимание от себе си и сблъскаха Хитлер и Сталин. Загинаха сред 60 и 70 милиона души. И най-после англосаксите отново се оказаха огромните печеливши. Доларът стана международна валута и Западна Европа де факто стана англосаксонска колония. 

За двете войни съзнателно не загатвам други театри на военни дейности, заради краткостта на текста. 

Стигаме до Третата международна война. Това беше студената война сред доминирания от Съюз на съветските социалистически републики социалистически блок и старите ни познайници от двете страни на атлантическия океан. Този спор стартира незабавно след първия. Германия беше вечно унищожена като заплаха, само че англосаксите позволиха Съюз на съветските социалистически републики да извлече, въпреки и с цената на големи жертви, обилни геополитически изгоди от Втората международна война. Те не можеха да позволен противници. 

На 05.03.1946 год. Уинстън Чърчил изнесе “знаменитата ” си тирада във Фултън, с която непосредствено беше положено началото на Третата международна. Разбира се, отново бяха употребявани познатите от предните войни “дъвки ” и клишета. Чърчил прикани Англия и Съединени американски щати „ неуморно и храбро “ да прокарват правилата на независимост и човешки права като „ взаимно завещание на англоезичния свят “ и да се борят със Съюз на съветските социалистически републики, защото той не споделял тези “принципи ”. 

Още на 14.03. Йосиф Сталин дефинира речта на Чърчил като „ рисков акт, който цели да се посее семето на раздора сред съдружниците и да се затрудни съдействието им “, а самият Чърчил назова „ подбудител на войни “. 

Обаче студената война си продължи, като методите, операциите и провокациите бяха безусловно същите като в предните два спора. Този път “гореща фаза ” нямаше, защото горбачовска Русия капитулира без пердах. 

Англосаксите още веднъж станаха господари на света. Русия и страните от нейния блок бяха подложени на следващо плячкосване и за доста години бяха изключени от международната конкуренция.

Така стигаме до наши дни и чукащата на вратата Четвърта международна. Причините за нея са безусловно същите като в предните три. Разбира се, има дребни, провокирани от хода на историята нюанси, като да вземем за пример съществуването на такива подконтролни на англосаксите структураи като Европейски Съюз и НАТО, напредналата глобализация (поредна мимикрия на англосаксонската империя) и възродения Китай, който през днешния ден също, дружно със събудилата се Русия, е първокачествен зложелател на т.нар групов запад. 

В Украйна англосаксите видяха нова Сърбия и нова Полша, посредством която да смачкат Русия, а след това да разчистят сметките си и с Китай. Разбира се, зад всичко още веднъж са издигнати лозунгите за отбрана на демокрацията, свободата, отвореното общество, демократичните полезности, свободния пазар и т.н. 

И още веднъж Европа може да е спектакъл на войната, а народите и - пушечно месо за реализиране на англосаксонските ползи. 

Първият сигнал беше даден със сключването  сред Англия и Украйна на

невиждано съглашение за сигурност на 12.01. тази година.Скоро такива съглашения бяха подписани с Германия, Франция, Италия и Канада. Така всяка от тези страни може да изпраща бойци в Украйна на своя глава НАТО или Европейски Съюз, където страни като Унгария или Словакия могат да блокират груповите решения. Подписаните договорености до болежка припомнят за сходни съглашения преди първата и втората международни войни.

Тъй като ръководещите в съвсем всички западни страни са тотално подчинени на Лондон и Вашингтон, този път няма потребност от кой знае какви комплицирани интервенции и операции. Можем да дадем за образец упоменатия към този момент Еманюел Макрон. Този някогашен ротшилдов банкер е просто прислуга на англосаксите и е подготвен категорично да извършва заповедите им. С изключение на Унгария и Словакия всички управления на страните в Европейски Съюз са нещо сходно. 

Колкото до България - скорошното посещаване на Дейвид Камерън е красноречиво доказателство, че към този момент сме включени в “списъка ”. Неслучайно през вчерашния ден оповестиха, че България също обмисля да подпише съглашение с Украйна. 

Всички тези контракти са под натиска на Лондон и Вашингтон. Под същия напън скоро войскови подразделения от доста страни публично могат да влязат в Украйна, което неизбежно ще трансформира спора в световен. Може би през днешния ден единственият фактор, който забавя началото на тази поредна кланица е политическата неустойчивост в Съединени американски щати. 

Как може да се спре това? Отговор още веднъж ни дава Роберт Фицо: “Украйна, Русия и Европа се нуждаят от мир. И Украйна, и Русия се нуждаят от гаранции за сигурност от най-силните интернационалните играчи. Не одобрявам аргумента, че взаимното изтребване на украинци и руснаци би трябвало да продължи, с цел да може Украйна да контракти по-справедливи условия за мир ”. 

Дали светът ще успее да преодолее апокалипсиса на международната война, която е доста евентуално да е нуклеарна, ще ни покаже единствено времето. 

За нас остава единствено да се молим на Бога! 



Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18400Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед31135Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед5021Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26017Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35438Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376403Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234814Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115797Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100460Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР