Вчера, 23 април, на бял свят дойде вторият син на

...
Вчера, 23 април, на бял свят дойде вторият син на
Коментари Харесай

Третото дете на Уилям и Кейт - пети наследник на короната

Вчера, 23 април, на бял свят пристигна вторият наследник на херцога и херцогинята на Кеймбридж и общо трети техен правоприемник . Все още името на новороденото не е оповестено, само че още преди раждането се знаеше кой поред е в листата с чакащи за английската кралска корона.

 Кейт Мидълтън роди третото си дете
Кейт Мидълтън роди третото си дете

Херцогинята се усеща добре

Докато сме в очакване кралица Елизабет Втора публично да разгласи сина си Чарлз за собствен правоприемник, най-новият член на кралското семейство небрежно се намести измежду челните позиции в класацията. Бебето е на пето място измежду изчакващите за трона.

На първите четири места са принц Чарлз, синът му принц Уилям и неговите първи две деца - Джордж и Шарлот. Прецедент в историята на монархията е фактът, че дъщерята на Уилям и Кейт резервира своето по-предно място , вместо да бъде изместена от по-малкия си брат.

Публикация, споделена от Global Citizen (@glblctzn) на Апр 23, 2018 в 7:54 PDT

С раждането си третото дете на Мидълтън съумя да измести обаче принц Андрю от топ шест за първи път през живота му. Херцогът на Йорк е брат на принц Чарлз и принцеса Ан, трето дете на кралица Елизабет Втора и принц Филип. Това му разрешава да подписва брак без да желае разрешението на кралицата , както са длъжни всички преди него в класацията, прецизират от Daily Mail.

 Ето къде роди Кейт Мидълтън
Ето къде роди Кейт Мидълтън

Не изневери на сигурното

Бъдещият жених принц Хари, който получи благословията си за брак с Меган Мaркъл, в този момент е шести поред. А бебе номер три на Уилям и Кейт сигурно ще носи купата принц.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР