Вчера, 12 септември, бе първата официална самостоятелна поява на Меган

...
Вчера, 12 септември, бе първата официална самостоятелна поява на Меган
Коментари Харесай

Меган обяви война на Уилям и Кейт

Вчера, 12 септември, бе първата публична независима поява на Меган Маркъл, с която поставя завършек на майчинството си . След като роди при започване на май, херцогинята на няколко пъти се появи на обществени места, само че или със брачна половинка си, или по неофициален мотив.

А в този момент тя показа плана, по който работи в последните месеци. Както стана ясно преди седмици, Маркъл сътвори капсулна сбирка с бизнес дрехи за дами с колаборация с марката Marks & Spencer.

А концепцията на плана е поддръжка на безработни дами, като за всеки продаден модел ще се подарява един на фондацията Smart Works.
 Снимка 442586

Меган дойде в централата на Smart Work, а по-късно посети и магазин за облекла в Лондон, който е първото място, предлагащо нейните модели. Без особена изненада, самата тя носеше дънки и риза от сбирката , комбинирани с кафяви обувки с ток, които сме виждали и преди.
 Снимка 442581

Херцогинята на Съсекс държа прочувствена тирада , с която даде формален старт на този самоуверен план, който е първата й огромна крачка по новия път, който избраха дружно с Хари след отделянето от Уилям и Кейт.
 Снимка 442579

Тя приказва за значимостта благотворителността да основава общности, в които всички да се усещат равни, другари. А от думите й разбираме, че в същия дух ще бъдат и останалите начинания, част от новата фондация Sussex Royal, която двамата с Хари ще основат през 2020 г , написа ELLE.
 Принц Хари, Меган Маркъл и традицията, която и двамата нарушават
Когато принц Хари се прави на Меган Маркъл

Заедно против кралския протокол

За този план се знаеше от няколко месеца, само че Меган за пръв път разгласи неговото име. И това ни навежда на мисълта, че точно тя ще е и основното настоящо лице в благотворителните акции на фамилията. А новата фондация ще бъде директна конкуренция на Royal Foundation, която се управлява от Уилям и Кейт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР