ВБългария мъжете разбират от политика, футбол, жени и коли. Вероятно

...
ВБългария мъжете разбират от политика, футбол, жени и коли. Вероятно
Коментари Харесай

Полезни съвети за поддръжката на автомобила в нова рубрика на CarMarket.bg

ВБългария мъжете схващат от политика, футбол, дами и коли. Вероятно не постоянно в този ред, само че това са тематики, от които всички са способени на маса.

Но защото приказките не постоянно са съпроводени с действителен опит и знания, сътрудниците от взеха решение да започват нов видео план, в който да дадат думата на експертите от разнообразни сфери в промишлеността, които да дават своето експертно мнение, подплатено с години процедура.

Новата поредност има концепцията да показва опита на експерти, които да дават своя експертен опит и препоръки, свързани с поддръжката и обслужването на автомобила.

Първата тематика е „ гуми ”, а тя е подтикната от обстоятелството, че без значение какъв брой пъти бъде оповестена публикация със заглавие ”Кога би трябвало да се сменят зимните с летни гуми ”, всякога ползата е голям. Затова и сътрудниците от взеха решение да задълбаят по тематиката, като мотивът за тази тематика бе пролетната промяна на автомобилните гуми. Те беседват с Борислав Враджалиев, ръководител на Асоциацията на производителите, вносителите, търговците е вулканизаторите на гуми в България, който визира доста повече аспекти, свързани с гумите, а освен промяната.

Още повече, че тематиката коли у нас е обвързвана и с много стандарти, измежду които е и този: „ не са значими гумите, значимо е задкормилното устройство ”. Естествено, че е значимо, само че не трябва да се надценяваме, гумата е тази, която прави контакта на автомобила с пътя, по тази причина е от извънредно значение какво е положението ѝ.



Борислав Враджалиев разкрива какво е правилото „ 5-15-50 “, разграничават ли се общоприетите гуми от тези за електрически автомобили, какъв брой е гаранцията на една нова гума и, несъмнено, огромният въпрос за „ негово преосвещенство DOT-ът ”. Оказва се, че след толкоз време към момента доста хора не познават смисъла на 12-те признака в маркировката на една гума, за тях е значимо, в случай че е допустимо, гумата да им е създадена преди няколко седмици, само че това просто не е допустимо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР