Възвърналият силната си форма Антоан Гризман е най-ценният футболист на

...
Възвърналият силната си форма Антоан Гризман е най-ценният футболист на
Коментари Харесай

Приносът на Гризман за актива на Атлетико Мадрид този сезон е несравним

Възвърналият мощната си форма Антоан Гризман е най-ценният футболист на Атлетико Мадрид в Ла Лига през сезона - най-малко съгласно статистиката. Само с помощта на негови голове отборът е постигнал 4 от 12-те си победи в шампионата до момента, което е 1/3.

В неделя френският национал донесе триумфа на Атлети с 1:0 над Атлетик Билбао. Преди това той осъществя единствените попадения и при други два минимални триумфа на столичани - против Валенсия и още веднъж Атлетик Билбао. Срещу Бетис в 11-тия кръг пък приносът му беше още по-голям - и двата гола при 2:1.

Отделно Гризман има на сметката си още две попадения в Ла Лига - едно при 3:0 над Хетафе и едно при 3:0 над Валядолид. Към всичко това се прибавят и седем асистенции, от които пет са били за попадения, непосредствено донесли точки на състава на Диего Симеоне.

Гол или асистенция при триумф да вземем за пример с 4:0 не се одобряват за толкоз скъпи, тъй като и без тях тимът би се наложил.

През есента в Шампионската лига Гризман заби надвит гол за 2:1 в продължението на семейството против Порто, само че в последна сметка “дюшекчиите ”не съумяха да излязат от групата.
 Головете на Педри са най-важните в цялото състезание Головете на Педри са най-важните в цялото състезание
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР