Възстановяването на зоните във федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия,

...
Възстановяването на зоните във федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия,
Коментари Харесай

Германия ще се възстановява с години от наводненията

Възстановяването на зоните във федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия, наранени от опустошителното наводняване в Западна Германия, може да отнеме няколко години. Това заяви организация DPA с позоваване на ръководителя на Централния съюз на немската строителна промишленост (ZDB), включващ към 35 000 компании, Райнхард Кваст.

„ След наводнението на Елба през 2002 година бяха нужни към три години за възобновяване от най-големите вреди, и пет години, с цел да се приведат засегнатите региони в предходния тип “, сподели Кваст.
 Ще се усили ли броят на инфектираните с COVID-19 след наводненията в Германия? Ще се усили ли броят на инфектираните с COVID-19 след наводненията в Германия?
Федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия, които бяха съществено потърпевши от опустошителните наводнения, засегнали...

Мащабът на вредите от бедствието в Западна Германия също е огромен, само че точният размер на загубите към момента е много сложен за установяване.

" Строителните компании и експертите са в положение да усилят продуктивността до 120-130% ", сподели шръководителят на ZDB.

В същото време той разясни, че поръчките могат да бъдат преразпределени в интерес на засегнатите райони.

Кваст акцентира обаче, че дефицитът на строителни материали сега е сериозен проблем за възобновяване на зоната на злополучие. Влошената инфраструктура, в това число мостове и пътища за достъп, е различен фактор, усложняващ ремонта в засегнатите региони.
 Все още не е ясно за какво жертвите на наводненията в Германия са толкоз доста Все още не е ясно за какво жертвите на наводненията в Германия са толкоз доста
Броят на жертвите от наводненията в Германия доближи 163-ма души. Ранените са над 700 и към момента стотици хора се търсят, предава БНР....

По-рано организация DPA заяви, че вредите, нанесени на железниците на концерна Deutsche Bahn и автомагистралите вследствие на опустошителното наводняване в западната част на страната, могат да доближат 2 милиарда евро.

От 12 юли в Западна и Югозападна Германия бушуват валежи, причиняващи опустошителни наводнения. Поради дъждовете притоците на реки преляха крайбрежията. Федералните провинции Северен Рейн-Вестфалия и Рейнланд-Пфалц бяха най-засегнати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР