Възстановиха моста над река Блатска край Хаджидимово. Той се срути

...
Възстановиха моста над река Блатска край Хаджидимово. Той се срути
Коментари Харесай

Борисов проверява възстановения мост над река Блатска край Хаджидимово НА ЖИВО

Възстановиха моста над река Блатска край Хаджидимово. Той се срути при поройните дъждове поради придошлите води на река Места. Премиерът Бойко Борисов даде обещание, че оборудването ще е готово до събота. А през днешния ден той персонално дойде, с цел да инспектира ремонта.

"Благодарен съм на строителите и е значимо, че оправиха пътя на хората, които тук са доста положителни, работят и виждате какво вършим и за децата им в учебните заведения, с цел да се образоват.

Правим компютърни зали, салони, свършена е доста работа и учителите също споделиха, че са доста удовлетворени, че към този момент имат почтено възнаграждение ", съобщи на място Борисов, който за минути бе обкръжен от десетки поданици, които не пропуснаха да му благодарят и му пожела здраве и дълъг живот. "Не ни оставайте, тъй като единствено вие се грижите за нас ", споделиха локалните хора.

"63 млн. лева сме дали за нови и поправяне на детски градини, с цел да остават хората в обитаемоте си места и да имат прекрасен живот фамилиите с деца ", регистрира Борисов.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР