“Подготовката за изборите върви. От миналата седмица имаме три сигнала

...
“Подготовката за изборите върви. От миналата седмица имаме три сигнала
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Имаме 3 сигнала за евентуално купуване на гласове

“Подготовката за изборите върви. От предходната седмица имаме три сигнала - два за вероятно пазаруване на гласове и един за нарушаване на изборното законодателство. Не са доказани досега ”. Това заяви служебният вътрешен министър Калин Стоянов.
“Вчера подписахме и документа сред Министерство на вътрешните работи, Прокуратурата и ДАНС, с който ще имаме едно междуведомствено звено, работи и географската осведомителна система ”, разяснява вътрешният министър.
Калин Стоянов през днешния ден даде ключовете от първите 40 високопроходими коли на Гранична полиция.
“От нашите критици и експерти по всичко потеглиха приказки, че високопроходимите коли са купувани, с цел да се возят граничните служители на реда и да им е по-удобно. Те се возят, само че с цел да охраняват външната граница на Европейски Съюз. Те заслужават тази техника ”, безапелационен бе Стоянов.
Министърът изясни, че за републиканската инфраструктура има виновни други институции, само че за него е значимо да има положителни пътища по възпрепятстващите уреди.
“Взели сме ограничения за възстановяване и на пътищата, тъй като има места, на които е мъчно да се премине даже с тези високопроходими коли ”, сподели още вътрешният министър.
Тази нощ в София пламтя домът на някогашния министър председател, ръководител на Народно събрание и първи шеф на Българска народна банка Иван Гешов. Министърът съобщи, че на този стадий нямат данни за тенденциозен палеж.
Припомняме, че къщата е в окаяно положение от години.
Относно случая “Корал ” има досъдебно произвеждане, което се управлява от Столична дирекция на вътрешните работи, само че министър Стоянов отхвърли да разяснява детайлности. “Ако прокуратурата реши може да даде повече информация ”, добави Калин Стоянов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР